TV HABER

Ayşe Özgün'den önemli açıklamalar!

TV 8'de Cengiz Semercioğlu'nun bugün ki program konuğu Ayşe Özgün'dü.

Ayşe Özgün'den önemli açıklamalar!
GAZETECİLER.COM-Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var mı? programı tv8 ekranlarında sürüyor. Programa konuk olan Ayşe Özgün samimi açıklamalarda bulundu.

 

Televizyon programcılığı denilince ekranın en deneyimli isimlerden biri olan Ayşe Özgün, Yüksel Aytuğ'un bir köşe yazısında gündüz kuşağı yapan kadınların Oprah Winfrey olmaya çalışıyorlar sözlerine şöyle cevap verdi:

Kardeşim sen Oprah'yı tanıyor musun? Oprah Ne yapıyor biliyor musun konuşuyorsun Yüksel'ciğim. Ben Oprah'yı tanıyorum yüz yüze konuşmuşluğum da var. Oprah olmak niyetinde de değiliz.

HALK YAŞAR NURİ HOCA'YI SEVDİ

Ayşe Özgün Yaşar Nuri Öztürk ile ilgili 'Ben Yaşar Nuri Hocayı sırf onu alıyım diye yapmadım. Ben Yaşar Nuri Hoca dışında beş altı tane ilahiyatçı çıkardım. Ama Yaşar Nuri'yi halk benimsedi. Benim dindar görünen taraflarım var. Kimse bilmez Yaşar Nuri hoca bilir bunu. Sanki hocaya yukardan bir şey bağlanmış hoca halka mesajlarını veriyor. Bu noktalarda yüzen İslamiyet beni kahrediyor. İslamiyet'i bu yerlerden kurtarmak lazım. Saba'da Yaşar Nuri Hoca ile konuşurken artık gülmüyor bir ara çok gülüyordu. Saba Tümer'in yoğurt yemesi farklı. Güzel kız renkli kız kahkahalı kız halk bunu sever.

TEKLİFLERİN HEPSİNİ REDDETTİM

Ayşe Özgün televizyon programı yapma hakkında düşüncelerini anlattı...

Televizyonu özlemiyorum. Radyoda çok mutluyum, bana televizyondan 4- 5 tane teklif geldi reddettim. Ben eskiden her Pazar stüdyoya girip altı yedi tane program çekiyordum. O zaman maddi imkanlar çok kötüydü. Sonra kanallardan geldiler üstüme açık çeklerle, transfer ücretleriyle hepsini reddettim.'

MUHTEŞEM YÜZYIL DEĞİŞTİ 

En çok Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediğini belirten Özgün, Meral Okay'ı özlediğini söyledi:

"Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum ama Meral'ciğimi, rahmetliyi arar gibiyim yeni dönemde senaryoda bir eksiklik görüyorum. Senaryo kısalmış bakışlarla, kakışlarla gidiyor dizi. Meral zamanında böyle değildi Meralın devrindeki senaryoları arıyorum. İzlemesem de olur şimdi."

AŞIK OLMADAN EVLENDİM

Özgün eşi Haluk ile tanışma hikayesini ilk defa anlattı.

Aklımı kullanarak evlilik yaptım ama aşk sonradan geliyor. İlk aşık olarak evlenmedim...

İş yerindeyiz orada bütün kızlar kocama aşıktı. Ben de merak ettim kim bu Haluk Bey? Bir gün Haluk Bey bir geldi çok hoş ve sakin bir adam, bir de kafa dengimdi. O sırada dünya çapında bir şirkete gitti uzak kaldık. Ondan sonra bana mektup yazdı biz mektuplaştık. Evlilikten iki buçuk ay sonra aşık oldum. Ben çok kıskancım oda kıskançtır o mesleğime karışmaz hep destekler. Biz baştan beri birbirimizi alev alev kıskanırız.

ÇOK OKUNANLAR