GÜNDEM

AYD'den önemli açıklama! Azerbaycan'da yapılacak

Anadolu Yayıncılar Derneği 15 Temmuz’u Azerbaycan’da anlatacak.

AYD'den önemli açıklama! Azerbaycan'da yapılacak

Anadolu Yayıncılar Derneği büyük bir projeye daha imza atıyor.  Azerbaycan Cumhuriyetinin 100.Yıldönümü, Azerbaycan Milli Basının 143.Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle, Başkent Bakü`de Uluslararası Medya Kurultayı yapılacak.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan BURHAN Yaptığı açıklamada “15 Temmuz’un 2. Yılında bu sene Azerbaycan’da olacağız. Meslektaşlarımızın bir araya gelmesiyle Azerbaycan Cumhuriyetinin 100.Yıldönümünde 15 Temmuz Darbe sürecini Bakü’de anlatma fırsatımız olacak. Katılım sağlayan tüm gazetecilere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’den 40 seçkin gazeteci, televizyoncu ve köşe yazarları Azerbaycan`a gidecek. AYD hem Türkiye-Azerbaycan stratejik ortaklığının medya boyutunu, kardeş ülkenin medya ve basınından sorumlu kişilerin de bulunduğu Uluslararası Medya Kurultayında masaya yatıracak, aynı zamanda Türkiye’nin yaşadığı 15 Temmuz darbe sürecini Azerbaycanlı meslektaşları ile paylaşacak.

Azerbaycan Basın Konseyi ve Azerbaycan Yeni Çağ Medya Grubu ile ortak yapılacak Uluslararası Medya Kurultayı`nda Türkiye`den, Avrupa’dan ve Azerbaycan’dan Milletvekilleri, gazeteciler, televizyoncular, köşe yazarları, STK başkanları katılacak.

İNTERNETHABER YÖNETİM KURULU BAŞKANI HADİ ÖZIŞIK DA KATILACAK

Türkiye’den Medya kurultayında Akşam gazetesinden Emin Pazarcı, Kanal 7 den Mehmet Acet, İnternet Haberden Hadi Özışık, Hürriyet Gazetesinden Deniz Zeyrek, Akit Gazetesinden Hacı Yakışıklı, Yenişafak Gazetesinden Hasan Öztürk, Haber 7 den İbrahim Erdoğan, Kanal 24 ten Melik Yiğitel, Milat Gazetesinden Bayram Zilan Makedonya’dan Seyhan Yakupi ve Azerbaycan’dan gazeteci Hikmet Babaoğlu ile Agil Alesger konuşmacı olarak yer alacaklar.

“Türkiye-Azerbaycan kardeşlikten stratejik ortaklığa”Uluslararası Medya Kurultayı
21 Temmuz 2018 Tarihinde Saat 10.00 da gerçekleşecek.  Azerbaycan` programı 20-22 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar