REKLAM

Çay yudumları ünlülere servet kazandırdı

Çay reklamlarında boy gösteren ünlüler astronomik rakamlarla ceplerini doldurmayı başardı. İşte yudum başına servet kazanan sanatçılar.

Çay yudumları ünlülere servet kazandırdı
GAZETECİLER.COM - Sanat dünyasının tanınmış isimleri reklamlardan para basmaya devam ediyor. Günde 245 milyon bardak çayın tüketildiği ülkemizde pazardan pay almak isteyen firmalar reklam filmlerinde ünlüleri oynatarak rekabette öne çıkmaya çalışıyorlar.

Bugün gazetesinden Okan Işık'ın haberine göre Ozan ve Kenan Doğulu kardeşler aldıkları ücretle rekor kırarken, Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Kadir İnanır, 700 bin lira alarak oyuncular arasında en çok kazanan oldu.

Ozan ve Kenan Doğulu: Çay reklamlarında boy gösteren ünlüler arasında Ozan ve Kenan Doğulu kardeşler, rekor kırdı. 10 saniyelik reklam filminden 1 milyon TL aldı.

Kadir İnanır: Usta oyuncu Kadir İnanır bir çay firması için kamera karşısına geçti. Reklam filminde 'günde' buluşan kadınlara çay ikramederek 700 bin TL'yi yudumladı.

Müslüm Gürses: Kendisine ikizi kadar benzeyen bir oyuncuyla ekran karşısına geçen arabeskin babası Müslüm Gürses, firmayla iki reklam filmi için anlaştı. Gürses, bu kampanyadan toplam 400 bin TL'yi hesabına ekleyecek.

Kampanyadan en çok o kazandı!

Burcu Kara: Burcu Kara, Doğa Rutkay ve Pelin Batu gibi oyuncuların yer aldığı reklam kampanyasında en fazla kazanan sanatçı oldu. Kara, filmden 80 bin lira aldı. Rutkay aynı firmanın çekimlerinden 60 bin TL kazanırken, Batu 45 bin TL'nin sahibi oldu.

ÇOK OKUNANLAR