GÜNDEM

Avukatı son noktayı koydu! İşte Berkay'ın dudak uçuklatan aylık kazancı

Arda Turan'ın, Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı duruşmada "Aylık gelirim 1000 TL" diyen Berkay'ın gerçek kazancı bugün ortaya çıktı.

Avukatı son noktayı koydu! İşte Berkay'ın dudak uçuklatan aylık kazancı

Magazin gündemine bomba gibi oturan Arda Turan-Berkay Şahin kavgasının dün görülen duruşmasında Berkay aylık gelirinin bin lira olduğunu söylemiş ve büyük tepki çekmişti. Ancak Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılarak tartışmalara son verecek açıklamalarda bulundu. Mermer, canlı yayında Berkay'ın aylık gelirini açıkladı.

Avukat Mermer'in 2. Sayfa'da yaptığı açıklaması şu şekilde: "Maalesef bu konuyla gündeme gelmeyi istemezdik. kendi davasının önüne geçti. Müvekkilim tamamen yanlış anlaşıldı, mahkemeyi kandırmak ve gibi bir düşüncesi olamaz. Berkay'ın böyle söylemesinin nedeni, asgari ücret diye bir şey var orada onu söylemekten çekindiği için söylemedi."

SADECE TELİFLERDEN 200 BİN TL

"Berkay'ın teliflerden kazandığı ortalama aylık geliri 200 bin TL'dir. Burada kandırmaca yok. Usülen sorulan bir sorudur hakim bile bildiği için 'emin misin' diye sormadı.

SİLAH KONUŞULMALI

Berkay'ın vergi açısından sıkıntı olamaz çünkü her şeyi belgeli. Her iki taraf birbirine saygı gösterdi ve normal bir ortam vardı. Konuşulması gereken konu ortadaki silah."

BERKAY AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Duruşmada aylık gelirinin bin lira olduğunu söyleyen Berkay, sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalmış ve "Bizim aylık kazancımızı bilmesi gereken kurumlar biliyor. Ben sadece insanların sahip olduklarını böbürlenerek söylemelerinden dolayı orada bir rahatsızlık duydum ve kinaye yaptım. Sanık koltuğunda yargılanan birinin '300 bin Euro kazanıyorum aylık' demesine karşılık ben de bin lira kazanıyorum dedim. Bu maksatla kinaye yapılarak söylenmiş bir şeydi." demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar