DİZİ DÜNYASI

Avrupa Yakası geri mi dönüyor? Gülse Birsel açıkladı

Dizilerle ilgili 18 bin kişi ile yapılan ankette ‘Ekranlara geri dönmesini istediğiniz dizi hangisi?’ sorusuna büyük çoğunluk 'Avrupa Yakası' cevabını vermiş.

Avrupa Yakası geri mi dönüyor? Gülse Birsel açıkladı

Milliyet yazarı Sina Koloğlu yapılan dizi anketinden yola çıkarak Gülse Birsel'e dizinin tekrar çekilme şansı olup olmadığını sordu. Koloğlu, o cevabı köşesine taşıdı. Birsel, Avrupa Yakası hayranlarını üzecek bir yanıt verdi: “Şu an böyle bir planımız yok. ‘Jet Sosyete’ tüm hızıyla devam ediyor”.

TEKRARI ÇEKİLMESİ İSTENEN DİZİMİZ

‘Sosyal Anket Platformu’yum diyor Poltio... 18 bin kişiyle bir anket yapmış, dizilerle alakalı. ‘Ekranlara geri dönmesini istediğiniz dizi hangisi?’ anketinde birinci sırada, Gülse Birsel’in ‘Avrupa Yakası’ yer almış. İkinci sırada ‘Leyla ile Mecnun’ bulunuyor. Sonra sırasıyla ‘Ezel’, ‘Behzat Ç.’ ve ‘Aşk-ı Memnu’ takip etmiş.

Gülse Birsel ne diyor?

Tabii merak ettim sordum Birsel’e: “Dizinin bir daha çekilme şansı var mı?” diye. “Şu an böyle bir planımız yok. ‘Jet Sosyete’ tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

‘Leyla ile Mecnun’ TRT’de

Meraklılarına söyleyeyim dedim. ‘Leyla ile Mecnun’un tekrarları, uzun yıllar yayınlandığı kanalı TRT’de ekranda. Salıyla cumartesi günleri arası, saat 14.45’te. Akışta böyle görülüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar