GÜNDEM

Avengers: Endgame Türkiye'de tarihe geçti

Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame filmi bir rekora imza attı.

Avengers: Endgame Türkiye'de tarihe geçti

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir heyecanla beklenen Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame filmi bir rekora imza attı. 25 Nisan günü vizyona giren film, elde ettiği 24.059.000 TL’lik hasılat ile Türkiye'de vizyona giren yabancı filmler arasında 'En iyi açılış' rekorunu kırdı.

Marvel Stüdyoları’ndan Avengers: Endgame, Türkiye’de 25 Nisan’da vizyona girdi. Filmi izlemek isteyen Marvel hayranları geçtiğimiz hafta sonu sinemalara akın etti.

İlk vizyon günü olan 25 Nisan’ı rekor bir açılış ile tamamlayan Avengers: Endgame, haftasonu da bu başarısını devam ettirdi. 25, 26, 27 ve 28 Nisan’da toplam 1,318,031 bilet satışı ve 24.059.000 TL’lik hasılat ile Türkiye'de vizyona giren yabancı filmler arasında ”tüm zamanların en iyi açılış” rekorunun sahibi oldu.

endgame

Avengers üyeleri yeniden bir araya geliyor

Marvel Stüdyoları'nın yirmi iki filminin görkemli bir sonucu olan Avengers: Endgame filminde, Thanos tarafından başlatılan ve evrenin yarısını yok edip Avengers üyelerini ayıran vahim olaylar, geri kalan Avengers üyelerini son bir kez daha bir araya getiriyor.

Avengers: Endgame filminin yapımcılığını Kevin Feige, yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo yapıyor. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Michael Grillo, Trinh Tran, Jon Favreau ve Stan ise filmin baş yapımcıları. Filmin senaryosu da Christopher Markus & Stephen McFeely tarafından yazıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar