DİZİ DÜNYASI

ATV'nin Hercai dizisine şok suçlama! Yayından mı kaldırılıyor?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve kısa sürede reytingleri altüst eden Hercai dizisine, Mardin’in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği'nden flaş bir suç duyurusu geldi.

ATV'nin Hercai dizisine şok suçlama! Yayından mı kaldırılıyor?

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel ve Serhat Tutumluer'in bulunduğu Hercai dizisi, her geçen gün izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk üç bölümüyle Cuma günlerine damgasını vurmayı başaran Hercai, reytinglerde kısa sürede büyük bir başarı elde etmişken dizinin yayından kalkma ihtimali gündeme bomba gibi oturdu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Çevre Gönüllüleri (ÇEV-GÖN) Derneği Başkanı Menduh Çakar, bölgenin imajını zedelediği gerekçesiyle Hercai dizisi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu suç duyurusunun ardından, dizinin yapımcıları tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz cuma günü yayınlanan 3. bölümüyle hem televizyon başında, hem de sosyal medyada büyük yankı uyandıran Hercai dizisinin, bu suç duyurusunun ardından yayından kaldırılacağı iddia edildi.

ATV'nin Hercai dizisine şok suçlama! Yayından kaldırılabilir! - Sayfa 1

Dizinin hayranları çıkan iddialara tepki gösterirken, yapımcılardan bir açıklama beklediklerini sosyal medya üzerinden duyurdular. ATV'nin Hercai dizisine ÅŸok suçlama! Yayından kaldırılabilir! - Sayfa 4

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum