GÜNDEM

Atv'den ayrılan hangi isim CNN Türk'le anlaştı?

Turkuvaz Medya Grubu'nun bünyesinde yayın yapan Atv'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Atv'den ayrılan hangi isim CNN Türk'le anlaştı?

Turkuvaz Medya Grubu'nda 4 yıldır görev yapan diplomasi muhabiri Sena Alkan Aktürk, Demirören Medya Grubu'na satıldıktan sonra ayrılıkların yaşandığı CNN Türk'e transfer oldu.

Hacettepe Üniversitesi mezunu olan Sena Alkan Aktürk medya dünyasına 2014 yılında Daily Sabah'ta adım attı.2 yıl süren bir çalışmanın ardından A Haber'e geçti. Aktürk bir süredir diplomatik muhabir olarak Atv ekranlarında yer alıyordu.

Sena Alkan Aktürk ayrılığını sosyal medya hesabından böyle duyurdu:

Bazen yeni bir cümleye başlamak için nokta koymak gerekiyor sanırım... Omuz omuza iyi günde, kötü günde çalıştık, birbirimize destek olduk... Başta Ankara’da bana baba olan, kızlarından beni ayırmayan, desteğini bir an olsun esirgemeyen temsilcim Murat Akgün, yol gösteren, daha çok çalışmaya teşvik eden, bana abilik eden haber müdürüm Fatih Atik, editörlerim, aynı yolda yorulduğum, zaman zaman beraber güldüğüm zaman zaman beraber üzüldüğüm muhabir dostlarım, bana her daim en doğruyu gösteren kameraman abilerim, bitmez emekleriyle haberlerimi montajlayan o değerli ekip arkadaşlarım, “sena mikrofonunu düzelt”, “sena son 10”, “sena sendeler”, “sena çabuk” diyerek stresi beraber yaşadığımız canım reji ekibim, Nur ablam, Meryem’im, çok sık bir araya gelemesek de gönüllerin bir olduğu İstanbul ekibi... bu bina, bu kanal içinde sizler varsınız diye güzel oldu benim için. Biraz gözyaşı, biraz gülümseme bugün ayrıldık ama sektör küçük, kalpler bir. Yine bir araya geleceğiz.. Şimdilik televizyon tabiriyle “Sena çıkıştasın”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar