DİZİ DÜNYASI

Atv'de yeni bir dizi! Yaza damga vuracak!

ATV’nin yaz aylarına damga vuracak ‘Baba Yapım’ imzalı yeni dizisi ‘Kimse Bilmez’, çok yakında başlıyor.

Atv'de yeni bir dizi! Yaza damga vuracak!

Dram ve aksiyonun eksik olmayacağı dizinin senaryosunu Hasan Burak Kayacı kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren oturuyor.

Yayımlanan tanıtımıyla büyük merak uyandıran ‘Kimse Bilmez’, güçlü oyuncu kadrosu, farklı ve sürükleyici hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

SEÇKİN OYUNCU KADROSU

Başrollerini, Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı ‘Kimse Bilmez’’in oyuncu kadrosunda; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor. 

SIRA DIŞI BİR AŞKIN HİKAYESİ

Kimse Bilmez, star olma hayalleri kuran, çok güzel ve hayat dolu bir kız olan Sevda’nın, esrarengiz bir geçmişe sahip olan Ali’yle sıra dışı aşkının hikayesidir. Marka yüzü seçilerek hayallerini gerçekleştirmenin eşeğine gelen Sevda, kardeşinin Pilot adında acımasız bir mafyanın eline düştüğünü ve para bulamazsa öldürüleceğini öğrenir. Ne ki, ansızın gelen mutluluklar ansızın yok olur. Kardeşini kurtarmak için çaresizlik içinde bir çözüm bulur. Ama bu çözüm hayatının en büyük düğümü olur.  O kadar ki kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan  işadamı Uygar Sarıkaya ve adamları peşine düşer. Sevda kaçar kaçar ama sonunda bir köşede sıkışır ve bir evin penceresinden içeri kendini atar. Bu ev geçmişi sırlarla dolu Ali Hüroğlu’nun evidir.  Geçmişine sünger çekerek 2 yıl önce taşındığı bu kenar mahallede yeni bir hayata başlayan Ali, yaptığı iyiliklerle “Ali Hoca” olarak ünlenir. Ali’nin hayattaki tek amacı, kayıp kardeşini bulmaktır. Sevda o gece Ali’nin evine girmekle  hem kendisinin hem de Ali’nin hayatını tümden değiştirir. Uygar’ın, Sevda’yı Ali’ye bırakmaya hiç niyeti yoktur. Üstelik, Ali’nin geçmişiyle ilgili kapanmamış bir hesabı, Ali ve Sevda’nın kavuşmasını imkansız hale getirir. 

Keremcem “Ali Hüroğlu”, Özgü Kaya “Sevda Eğilmez”, Engin Hepileri “Uygar Sarıkaya”, Burak Serdar Şanal da “Pilot” karakterini canlandıracak.

‘Kimse Bilmez’ güçlü oyuncu kadrosu ve akıcı hikayesiyle çok yakında ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar