GÜNDEM

ATV-Sabah Ankara'da 'bürokrasi' var

Sabah ve ATV’nin Ankara Bürosuna İdari Temsilci atandı. İlk işi, araç ve telefon kullanımlarında sıkıyönetim uygulamak oldu.

ATV-Sabah Ankara'da 'bürokrasi' var

GAZETECİLER.COM - (ÖZEL)

ANKARA-  ATV ve SABAH gazetesinin Ankara bürosunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. İdari Temsilci sıfatıyla yaklaşık bir hafta önce göreve başlayan Halil Kaya çalışanlar için, personel kartları, araç kullanımı, işe giriş ve çıkış saatleri ile araç kullanımı konusunda katı kurallar getirdi. Kaya tüm çalışanları, tasarruf ve kurallara uyma konusunda uyardı.

Öyle sınırlamalar getirdi ki, habere gitmek için resmen bürokratik işlemden geçmek gerekecek. İşte Kaya’nın çalışanları çileden çıkaran uyarıları:

-Personel mesai saatleri içinde kimliklerini takacak

-Şehir dışı görevlerde olduğu gibi bundan sonra şehir içi görevlerde de araç kullanımı için birim amirinin onayı ile görevlendirme formu doldurulacak.

-Kart okuma sistemi verilerine göre personelin içinde çalışma saatlerinde yeterince hassas olmayanlar var.

-Telefon kayıtlarına ilişkin fatura detaylarında aylara göre ciddi tutarlarda farklılıklar bulunuyor. Personelin görev tanımı ile telefon görüşmeleri arasında örtüşmeyen hususlar tespit edildi. Görüşmeler konusunda tasarruf ve iş amaçlı azami hassasiyet gösterin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum