MEDYA KÖŞESİ

ATV dizisinde para dolu ayakkabı kutuları!

Bir fenomen haline gelen para dolu ayakkabı kutuları ATV'de yayınlanan bir dizide de yer buldu...

ATV dizisinde para dolu ayakkabı kutuları!
GAZETECİLER.COM
Yolsuzluk operasyonuyla bir fenomen haline gelen para dolu ayakkabı kutuları ATV'de yayınlanan Charlie’nin Melekleri adlı yabancı dizideki bir sahneye konu oldu. ATV ekranında yaşanan ironik detayı Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu köşesine taşıdı.

İşte Eyüboğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

Charlie’nin Melekleri’ her zamanki gibi iş başında... Bu seferki görevleri kaybolan model Gabriella’yı ölü ya da sağ ele geçirmek... ‘Gabriella’nın yanı sıra, bazı modellerin de misafir edildiği malikaneye sızmak...
‘Charlie’nin Melekleri’nden biri bunu başarır ve ‘Gabriella’nın odasına sızar. Taktığı gözlük sayesinde, dışarıda yayın aracı gibi donatılmış minibüse adeta naklen yayın yapar...
Ayakkabı dolabındaki ayakkabı kutuları, birinin dikkatini çekince, “Ayakkabı kutularını atmamış. Modellerin bir özelliği mi bu?” diye sorar.
İçerideki ‘Melek’ bir başka ayrıntı yakalar.
Dolapta 15 çift ayakkabıya karşılık 14 ayakkabı kutusu vardır. Kayıp kutunun peşine düşen özel ve güzel dedektifin gözü tavandaki hafif aralıklı havalandırma kapağına takılır. Kapağı aralar ve bingo!
Kayıp olan ayakkabı kutusu oradadır.
Kutuyu özenle indirir, dolaba yerleştirir ve merakla kapağını açar...
Ve ayakkabı kutusundan 100 bin dolar ve bir de bir hafta önce alınmış bir dairenin tapusu çıkar.
Marcos Siega’nın yönettiği Minka Kelly, Carlos Bernard, Rachael Taylor Chaz ve Annie İlonzeh’in oynadığı dizi, hangi kanalda yayınlandı biliyor musunuz?
ATV’de... Hem de bir gecede iki kere!
ÇOK OKUNANLAR