GÜNDEM

ATV bu kadroyla güldürecek!

Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı buluşturan program farklı ve eğlenceli kurgusu ile hem güldürecek hem de şaşırtacak.

ATV bu kadroyla güldürecek!

GAZETECİLER.COM - Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak, Okan Çabalar'ın rol aldığı "5'er Beşer"de çok yakında ATV ekranlarında başlayacak.

Derslerini daha ilgi çekici bir hale getirmek isteyen öğretim görevlisi Aziz Güngör Esen, ders konularını canlandırmalı anlatmaya karar veririr. Projesine yürekten inanan Esen, dersleri kayıt altına alıp televizyon kanalına bile satmayı düşünmektedir. Ancak tiyatro kulübünün yeteneksiz, saf ve hırslı öğrencelileri ile işler içinden çıkılmaz bir hale gelir?

Proje tasarımını Elif Yakarçelik, Alper Kul, ve Meltem Bozoflu'nun hazırladığı "5'er Beşer"in yönetmenliğini Meltem Bozoflu, senaryo editörlüğünü ise Murat Kepez üstleniyor. "5'er Beşer" ağustos ayında ATV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Ali Sunal, Alper Kul, Mine Tugay, İrem Sak ve Okan Çabalar'ı oyuncu kadrosunda buluşturan "5'er Beşer" farklı ve eğlenceli kurgusu ile izleyicileri ekran başına kitlerken hem güldürecek hem de şaşırtacak

ÇOK OKUNANLAR