GÜNDEM

Athena Gökhan'ın ardından O Ses Türkiye'de bir ayrılık daha!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un 'O Ses Türkiye'den ayrılmasının ardından bir isim daha yarışmaya veda etti.

Athena Gökhan'ın ardından O Ses Türkiye'de bir ayrılık daha!

Tv8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda 'O Ses Türkiye’de yer almayacağını duyurdu.

AYRILIĞI KENDİSİ DUYURDU

Sevenlerine kötü haber veren ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı: 'Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.'

BİR VEDA DAHA

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre; Gökhan Özoğuz'un ayrılığının ardından Yıldız Tilbe de 'O Ses Türkiye' yarışmanın jüri üyeliğine veda etti.

Ünlü şarkıcının yerine, eşi Reza Zarrab'la zor günler geçirdiği için yarışmaya ara veren Ebru Gündeş'in geleceği iddia edildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar