TV HABER

Armağan Çağlayan Kana D'de programa başlıyor...

Armağan Çağlayan daha önce TeVe 2'de yayınlanan "Hepsi Bugün Oldu" programını Genel Müdür Yardımcısı olduğu Kanal D'de yapmaya hazırlanıyor... Son programda konuğu ne demişti?

Armağan Çağlayan Kana D'de programa başlıyor...

Armağan Çağlayan'ın reytingi iyi olmasına rağmen "maliyeti fazla olduğu" gerekçesiyle TeVe 2'deki programı "Hepsi Bugün Oldu" Kanal D'ye taransfer oluyor!..

Böylece Armağan Çağlayan'ın son programındaki konuğu Tuğçe Işınsu'nun "daha iyisi olacağı için bunun bitmesi gerekiyor" öngörüsü de tutmuş oluyor...

"DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN BİTMESİ GEREKİYOR"

Ocak ayının son günü Armağan Çağlayan 'Hepsi Bugün Oldu" ile son kez TeVe 2 ekranında izleyici karşısına çıkmış ve "Bu programı iki sene yapacağım diye inandım. Bugün bitiyor işte yani..." deyince konuğu "daha iyisi olacağı için bunun bitmesi gerekiyor" demişti...

Konuğunun dediği çıktı... O program bitti ancak Armağan Çağlayan önce Kanal D'ye "projelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı" oldu... Şimdi de TeVe 2'de çok az kişiye ulaşabilen programı Kanal D'de daha geniş kitlelere ulaşma yolunda ilerliyor...

İşte Armağan Çağlayan'ın TeVe 2'deki son programında konuğuyla yaşadığı o diyalog...

İşte Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun o yazısı: 

İBO'NUN ÇOCUKLARI AYNI PROGRAMDA!

İremi Derici’nin Kanal D’de başlayacak ‘İrem Derici ile Eğlenmene Bak’ programı ekranda ‘reyting’ yapacak ünlüleri konuk alıyor.

İki isim dikkati çekiyor; İdo ve Dilan. İbrahim Tatlıses’in iki çocuğu Yarışma programında şarkı söyleyecek. Programın yapımcısı Armağan Çağlayan. Kendisi aynı zamanda Kanal D’nin projelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

22 Haziran ya da temmuz ayının ilk haftası başlaması planlanıyor. İlk üç bölümünün çekimi ve montajı yapıldı. Bir zaman ekranda olan ‘Serdar Ortaç’la Hep Beraber’ programının benzeri. Kimler olacak?

Yonca Evcimik, Derya Uluğ, Rober Hatemo, Güliz Ayla ve Dilber Ay. Merakla beklenen Mustafa Ceceli’nin çekimleri ise daha yapılmamış.

Kanal D’de başlayabilir

Armağan Çağlayan’ın Teve2 kanalında ses getiren ‘Hepsi bugün Oldu’ programının Kanal D’de gündeme geldiğini duydum. Gerçekten başarılı bir projeydi. Özelliği, o gün gündemde olan hayatımıza dair konuların taze taze muhataplarıyla ekranda konuşulmasıydı. Kanalın izlenen programı oldu kısa zamanda. Maliyetli olduğu gerekçesiyle bitirildi. Yeniden gündeme gelecek gibi görünüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar