DİZİ DÜNYASI

Arka Sokaklar'da büyük şok! Hüsnü Çoban yıkıldı

Arka Sokaklar'ın 477. bölümünde neler oluyor? Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hüsnü Çoban'ın bir oğlu katil oluyor diğer oğlu ise hapse düşüyor. İşte Arka Sokaklar'ın merakla beklenen yeni bölümünde yaşananlar...

Arka Sokaklar'da büyük şok! Hüsnü Çoban yıkıldı

Türkiye televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın 477.yeni bölümünde izleyici büyük şok geçirecek. Hüsnü Çoban iki oğlunuda kaybediyor. Daha öcne eşi Suat'ı kaybeden Hüsnü Çoban'ın oğullarına ne olacak?

 Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın oğlu Tekin cinayet şüphesiyle hapsi boylarken, Metin de kardeşini kurtarmak isterken katil oluyor. Peki her şey böyle mi kalacak?

METİN DE BAŞKASINI VURUYOR

Cuma akşamları reyting rekorları kıran dizide Tekin’e oynanan oyunu çözmek için büyük uğraş veren ağabeyi Metin de boğuşma esnasında yanlışlıkla başkasını vuruyor.

HÜSNÜ ÇOBAN ŞOKTA

Yeni bölüm fragmanında iki oğlu da ellerinden kayıp giden Hüsnü Çoban ise neye uğradığını şaşırıyor. Dizinin yeni bölümü 13 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR 477.YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne olduğunu anlamakta güçlük çeker.

  • Zeliha, kardeşinin gözaltına alındığını öğrenerek aileye haberi veren isim olur. Tekin'in durumuyla ilgili Hüsnü üzerindeki tüm yetkiler alınır. Savcı, Tekin'in suçlu olduğu konusunda oldukça kararlıdır. Ekibin ise bu durumda elleri kolları bağlı durumdadır.

    • Tekin'in durumunu açığa kavuşturmak isteyen Metin olayın peşinden gider. Fakat silahlı saldırganla girdiği mücadelede hayatı büyük tehlikededir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar