DİZİ DÜNYASI

Arka Sokaklar için şok gelişme: Kanal D ipini çekti yapımcı müjdeyi verdi

9 sezondur ekrana olan ve fenomen diye anılan diziyle ilgili haberlere açıklama geldi.

Arka Sokaklar için şok gelişme: Kanal D ipini çekti yapımcı müjdeyi verdi

Arka Sokaklar final yapıyor iddiası sosyal medyada yayılınca, dizinin yapımcı şirketi Erler Film yeni bir açıklama ile bu iddialara son noktayı koydu.

YENİ İSİMLERLE YENİ KANALINDA

Erler Film'den yapılan açıklamaya göre; 9 sezondur devam eden Arka Sokaklar yeni sezonda başka bir kanalda yayın hayatına devam edecek. Ana karakterlerin yoluna devam edeceğini belirten Erler Film, kadroya yeni isimlerin katılacağını da vurguladı.

 

screen-shot-2015-06-25-at-12.06.00-pm.20150625134523.png

İŞTE O AÇIKLAMA

SON BİR KAÇ GÜN İÇİNDE MEDYADA ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN FİNAL YAPACAĞI YAZILIP KONUŞULMAKTADIR. ARKA SOKAKLAR ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA BAŞKA BİR TELEVİZYON KANALINDA YAYINA DEVAM EDECEKTİR.

DİZİNİN ÇOK SEVİLEN KAHRAMANLARI ŞEVKET ÇORUH, ZAFER ERGİN, ÖZGÜR OZAN, ALP KORKMAZ, FİGEN EVREN, ÖZLEM ÇINAR, DİZİNİN ÇOCUKLARI (ŞİMDİ GENÇLERİ) İLE, DİZİNİN YÖNETMENİ, YARDIMCILARI, TEKNİK EKİPLERLE EKSİKSİZ YOLUNA DEVAM EDECEKTİR.

AYRICA DİZİYE YENİ KATILACAK ÖNEMLİ SANATÇILAR VARDIR.

MACERA - KOMEDİ TARZINDAKİ DİZİMİZ YENİLİKLERLE BÜYÜK BEĞENİ KAZANACAKTIR.

DİZİNİN SEZON FİNALİNDE  NELER OLACAK?

Arkak Sokaklar sezon finali fragmanını Kanal D yayınladı. 376. sezon finali ile akıllara kazınacak dizinin son sahnesinde izleyiciyi sürpriz bir final bekliyor.

İŞTE ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİNDE OLACAKLAR

Engin’in aniden gelen tayini herkesi fazlasıyla üzer. ABD’de görev yapacağı için içten içe mutlu olan Engin, aynı zamanda ekipten ayrılacağı içinde üzülmektedir.

screen-shot-2015-06-25-at-12.06.52-pm.png

Deniz için ise bu durum biraz daha farklıdır. İçten içe beğendiği Engin amirinin tayininin gelmesi onun bütün hayallerini yok eder.

screen-shot-2015-06-25-at-12.06.25-pm.png

Engin’in vedası şerefine Rıza tüm ekibi ve aileleri evde mangal partisine davet eder. Hüsnü bir kamyon parkındaki kavga ihbarına gider. Kavga eden kamyoncuların içerisinde Aslı’nın babası Şükrü’yü görünce şaşırır.

screen-shot-2015-06-25-at-12.06.00-pm.png

Kamyoncuları toparlayıp karakola gider. Karakola gelen Makbule gelmesi ile birlikte ortalığı birbirine katar, Şükrü’ye çantasıyla girişmeye başlar. Hüsnü gördükleri karşısında nutku tutulur. Şükrü’nün durumuna acıyıp eve götürmeye karar verir. Suat, Nazike ve çocuklar karşılarında Aslı’nın babasını görünce şok olurlar.

ÇOK OKUNANLAR