GÜNDEM

Arda Turan Zafer Çika'nın cenazesine neden katılmadı?

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Çika dün izmir'de toprağa verildi. Arda Turan'ın 'manevi abim' dediği Çika'nın cenazesine neden katılmadığı ortaya çıktı.

Arda Turan Zafer Çika'nın cenazesine neden katılmadı?

İzmir'in Narlıdere ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın cenazesi bugün yapıldı. Cenaze töreninin düzenlendiği camide eşine son görev için hazır bulunan gözyaşları içindeki Akbağ'ı dostları teselli etti. Çika'nın daha önce eşi Akbağ'a, Çeşme'de toprağa verilmek istediğini söylediği, vasiyeti gereği de burada son yolculuğuna uğurlandığı öğrenildi. Törene sanat ve spor camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

GÖZLER ARDA'YI ARADI

Sanat, spor ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı cenaze töreninde gözler Arda Turan'ı aradı. 'Manevi abim' dediği Zafer Çika'nın cenazesine katılmayan Turan, 2. Sayfa programına açıklama yaptı.

''KULÜP İZİN VERMİYOR''

Turan programın sunucularına şu mesajı attı: Sabah antrenman var kulüp izin vermiyor, şehir dışındayız. Bu yüzden kendi dedemin-babaannemin cenazesine bile gidemedim.

''BU HANGİ YAZ BİRADERİM''

Arda Turan, vefat haberini aldıktan sonra Instagram hesabından Zafer Çika ile olan fotoğraflarını paylaşıp altına şu notu düşmüştü; "Bu hangi yaz biraderim...! Dünyada güldüğün mutlu olduğun gibi ahirette de gül mutlu ol inşallah... Allah rahmet eylesin..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar