GÜNDEM

Arap kadınlarının yeni gözdesi Gökhan!

Arapların yeni gözdesi Gökhan Özen, "Ülkemizin tüm doğal varlıkları ve kültürel değerleriyle,dünyada daha fazla tanınması gerekiyor" diyor...

Arap kadınlarının yeni gözdesi Gökhan!

Arabistan ve Orta Doğudaki Türk dizilerinin müdavimi olan Arap kadınlarının gözü bir başka milli yakışıklımızda! Ünlü müzisyen Gökhan Özen, 2005 yılında ekranlarda rating rekoru kıran dizisi Sevda Çiçeği ile bu kez Arabistanı sallıyor.

Abu Dhabi TV'de yayınlanmaya başlayan başrollarini Gökhan Özen, Meral Kaplan, Gül Onat, Yasemin Hadivent ve merhum Savaş Dinçel'in paylaştığı Sevda Çiçeği adlı dizisi özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Sebebi, Türk Arap drama anlayışının benzerliğinin yanı sıra, renkli gözlü, yakışıklı erkeklere ekstra ilgi duyan Arap kadınlarının Gökhan'a olan hayranlığı...

Şu anda 21 Arap ve Kuzey Afrika ülkesinde aynı anda yayında olan dizinin yayını devam ederken, Gökhan Özenin resmi web sitesine her gün dizinin ve kendisinin yüzlerce hayranından gerek Arapça, gerekse İngilizce mailler geliyor.

GÖNÜLLÜ BİR ELÇİYİM!

Basrolünü üstlendigi Sevda Çiçeği dizisinin 21 arap ülkesinde yayınlanmasıyla birlikte Arap basınından gelen yogun röportaj talepleri üzerine simdiden basın ve tanıtım calışmalarına başlayan ünlü sanatçı Özen: "Ülkemizin tüm doğal varlıkları ve kültürel değerleriyle,dünyada daha fazla tanınması gerekiyor. Bu da bize millet olarak her yıl milyarlarca dolar ek gelir demektir. Vatanımız bir hazine, bir cennet, biz ise onu en iyi şekilde tanıtan genç nesil olarak dünya platformunda üzerimize düşen her görevi yerine getirmeliyiz. Bende bu ülkenin bir sanatçısı olarak kendi ülkemi gerek dizi, gerek tanıtım, gerekse şarkılarımla en iyi şekilde temsil etmekle yükümlü hisseden gönüllü bir elciyim" dedi.

ÇOK OKUNANLAR