TV HABER

"Aramızda Kalmasın"dan "Survivor Panaroma"ya gönderildiler

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna kitabında pop yıldızını anlattığı sanan sunucu TV 8'deki programdan ayrıldı. Kardeş kanalda programa başlayacaklar..

"Aramızda Kalmasın"dan "Survivor Panaroma"ya gönderildiler

TV 8'de hafta içi her sabah gündeme izleyici karşısına çıkan magazin programı 'Aramızda Kalmasın'da iki sunucu birden gönderildi.

Madonna gafına imza atan sunucular Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli artık Aramızda Kalmasın programında yer almayacak.

SURVİVOR PANORAMA'YI SUNACAKLAR

Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli, TV 8'den kardeş kanal TV 8.5'a kaydırıldı...

Özkalyoncu ve Keçli, Furkan Dede ile birlikte pazartesi gününden itibaren TV 8.5'da yayınlanacak 'Survivor Panorama' ile izleyici karşısına çıkacak. Survivor Panorama, Survivor'un yeni bölümlerinin TV8'de yayınlanmasının ardından gece saatlerinde TV 8,5'de ekrana gelecek.

ARAMIZDA KALMASIN'A KİMLER GELİYOR?

Aramızda Kalmasın'ın diğer sunucusu Jess Molho ise programda kalacak. Jess Molho'ya iki yeni isim eşlik edecek. Bu isimlerin Hakan Ural ile Survivor yarışmacılarından Duygu Çetinkaya olacağı belirtiliyor...

MADONNA SKANDALI

TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programında geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bir skandal yaşanmış, programın sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu ve Sena Keçeli, Sabahattin Ali'nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna'nın dünyaca ünlü pop şarkıcısı Madonna hakkında yazıldığını söyleyerek skandal bir gafa imza atmışlardı.

ACUN YENİDEN YAPILANMA İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Öte yandan TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'nın kanallar içinde yeniden yapılanma için düğmeye bastığı ve başta teknik hizmetler olmak üzere dışarıdan hizmet alma yoluna gidileceği belirtildi. Bu nedenle teknik, dijital ve iç yapımlarda görev yapan 55 isimle yollar ayrıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum