POLEMİK

"Anneme Sözcü okuduğumu söylemeyin. O beni hâlâ Atatürkçü sanıyor."

Sözcü gazetesinin bir FETÖ projesi olduğunu yazan Türkiye yazarı Fuat Uğur, Emin Çölaşan için "Emin Çölbedevisi", Rahmi Turan için de Asparagas Duayeni" dedi...

"Anneme Sözcü okuduğumu söylemeyin. O beni hâlâ Atatürkçü sanıyor."

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Sözcü okuyan Atatürkçüler çok yakında "Anneme Sözcü okuduğumu söylemeyin. O beni hâlâ Atatürkçü sanıyor." demeye başlarlarsa hiç şaşırmayacağını yazdı...

Fuat Uğur, "FETÖ projesi" dediği Sözcü için "FETÖ'den kurtarılabilir mi?" diye sordu...

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Sözcü gazetesi İnternet sorumlu haber müdürü Mediha Olgun ve İzmir muhabiri Gökmen Ulu için "o iki genç olsa olsa zurnanın son deliğidir" diyen Fuat Uğur, "Bu yüzden tutuklulukları bile anlamsız. Asıl mühim olan Burak Akbay..." ifadelerini kullandı. 

"EMİN ÇÖLBEDEVİSİ..."

Emin Çölaşan'a "Emin çölbedevisi" diyen Fuat Uğur, 29 Ekim 2015 günü yazdığı "Buradan açıkça söylüyorum. Fetullah ekibinin başka bir deyişle cemaatin, terörle ilgisi olduğuna hiçbir zaman inanmadım" yazısını hatırlatıp, "bunu diyerek kendini piyon olarak pazarladığını" öne sürdü.

O RAHMİ TURAN Kİ ASPARAGASIN DUAYENİDİR

Yazısında Sözcü yazarı Rahmi Turan'ı "Sözcü Genel Yayın Yönetmeni Rahmi Turan" yapan Fuat Uğur, Turan'ın "Bu gazeteyi ben kurdum" sözlerini hatırlatıp, "Rahmi Turan, Türk basınında etik kavramının içine eden ve her türlü ahlaki değeri rafa kaldıran 'asparagas gazetecilik' türünün duayeni" dedi.

RAHMİ TURAN BENİ SOLCU DİYE HÜRRİYET'TEN ATTI

"Beni de solcu olduğum için Hürriyet'ten atan odur" diyerek Rahmi Turan'a yüklenmeyi sürdüren Fuat Uğur, şöyle devam etti: "Solculuğu molculuğu da hikâyedir yani anlayacağınız. Tıpkı Atatürkçülüğü gibi. Çünkü ahlaki skalası ona teklif ettiğiniz para ve vaatlerinizle doğru orantılı olarak iner ya da çıkar. Tam FETÖ’ye uygun bir karakter."

Fuat Uğur'un yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar