DİZİ DÜNYASI

'Anne’ ve ‘Kadın' Japonları mutlu etti

Ekranlarda fırtına gibi esen Anne ve Kadın dizilerinin orjinali Japon Nippon TV'de yayınlanıyor. Sina Koloğlu da bugünkü köşe yazısında bu iki dizinin başarısının Japonları mutlu ettiğini yazdı.

'Anne’ ve ‘Kadın' Japonları mutlu etti

Ekranlarda fırtına gibi esen Anne ve Kadın dizilerinin orjinali  Japon Nippon TV'de yayınlanıyor. Sina Koloğlu da bugünkü köşe yazısında bu iki dizinin başarısının Japonları mutlu ettiğini yazdı. 

SİNA KOLOĞLU'NUN YAZISI

'Anne’ ve ‘Kadın' uyarlama diziler. Orijinallerinin sahibi Japon Nippon TV... Şu sıralar çok memnunlar. Kanalın uluslararası lisans ve satışından sorumlu Arisa Mori, yaptığı açıklamada, “Türkiye gibi dizi rekabetinin çok sert geçtiği bir ülkedeki başarıları uluslararası piyasanın dikkatini çekti” diyor.

Nippon TV’nin dizi senaryosu listesinde baş sırada bulunuyor bu iki proje... Tabii bu durum, kanalın diğer dizilerine de ilgiyi arttırdı. Yani ‘Anne’ ve ‘Kadın’, Japonları çok sevindirdi.

BBC’NİN ÜNLÜ ÇOCUK KANALI DİGİTÜRK’TE

CBeebies BBC’nin altı yaş ve altı çocuklar için açtığı bir ‘oyun ile eğitim’ çocuk kanalı... 2002 yılında yayın hayatına başlamış. Birlikte birçok ödül ve ‘unvan’ kazanmış. Dünyanın en çok izlenen 8’inci çocuk kanalı olmuş. ‘Okul öncesi çocuklara en iyi aksiyon dizisi’ ödülü kazanması da ilginç... Yarından itibaren Digiturk’te ekrana gelecek. Kanalın dublajlı ve takvimin Türk pazarına uygun olacağı belirtiliyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar