GÜNDEM

Ankara'da Çanakkale rüzgarı estiren sergi

Çanakkale sevdalısı olan Ressam-Yazar Rukiye Üstündağ, Ankara’da 25. Sanat Yılı Sergisini açtı.

Ankara'da Çanakkale rüzgarı estiren sergi

Ankara Sheraton Hotelde düzenlenen Ressam-Yazar Rukiye Üstündağ’ın 25. Sanat Yılı’nda düzenlediği resim sergisi ve müzayedeye, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, GESTAŞ genel Müdürü Volkan Uslu, Efe Gayrimenkul’den Ayhan Zeybek, NG Deniz Taşımacılık adına Ruçan Özer ve çok sayıda davetli katıldı.


Serginin açılışında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Çok anlamalı, yürekli bir sanat etkinliği için bir aradayız. Tarihin tahtına kök salmış kutlu bir milletin daldan dala, pistten piste yansımasına bugün şahitlik ediyoruz. Emekleriyle, yazılarıyla, resimleriyle yakından takip ettiğimiz sevdiğimiz, saydığımız kıymetli sanatçımız aynı zamanda Çanakkale sevdalısı. Bir Çanakkale vekili olarak burada olmaktan büyük onur duyuyorum. Bugün birçok tarihi resmiyle sanatıyla günümüze yansıtan eserlerini incelemek, izlemek için siz sanat severlerle birlikte olduk. Ben öncelikle Rukiye hanımı tebrik ediyorum. Eserleriyle gurur duyuyoruz. Onu Çanakkale’de müşavir etmekten büyük onur duyuyoruz. 25 yılı geride bırakmış olmakla beraber daha nice uzun yıllar diliyoruz kendisine. İnşallah emekleri ve eserleriyle katkı sağlayacak bu güzel çalışmaları nesilden nesile aktaracak. Biz bu toprakların kıymetini biliyoruz. Bu topraklarda çok farklı medeniyetlerin barış, huzur içerisinde dünyaya örnek olarak uzun yıllar yaşadığını biliyoruz. Aynı zamanda Rukiye hanımım bu eserleri sergilerken elde edecek gelirin bir kısmını şehit ailelerine benzer vakıf ve derneklere bağışlayacak olmasına ayrıca gurur duyuyoruz “dedi.

rukiye üstündağ

Sanatta 25 yılı dolduran Ressam-Yazar Rukiye Üstündağ ise, bugüne kadar birçok değişik yerlerde resim sanat sergisi açtığını 25. Yılındaki sergisini Ankara’da açtığını dile getirerek, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a ve sponsorlara çok teşekkür etti.

rukiye üstündağ


Programın sonunda Ressam Yazar Rukiye Üstündağ tarafından sponsorları GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’ya, Eray Efe Gayrimenkul adına Ayhan Zeybek’e ve NG Deniz taşımacılık adına Ruçan Özer’e programa katılımlarından dolayı ise AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a plaket verildi.


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar