GÜNDEM

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları 2015’e dek D-Smart, Star ve NTV’de...

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?

D-Smart, Star ve NTV, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maç yayınlarını 2015 yılına dek sürdürecek. Uzatma sözleşmesi kapsamında sezon boyunca her maç haftasında UEFA Şampiyonlar Ligi’nden bir maç Star ya da NTV’de, diğer tüm maçlar ise D-Smart'ta yayınlanacak. Her maç haftasında UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan karşılaşmalardan biri NTV ya da Star’da, diğer maçlar ise D-Smart'ta ekrana gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi final maçları sadece Star ve NTV’den yayınlanacak. Tüm maçların HD yayınları ise münhasıran D-Smart kanallarında izlenebilecek.

Futbol yayınlarının dijital platformda önemli bir güç olduğunu dile getiren D-Smart CEO’s Ali Güven, “D-Smart olarak Avrupa futbolunun zirvesi Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ni futbolseverlere sunmaya devam edecek olmaktan mutluyuz. Her futbol haftasında Şampiyonlar Ligi’nden bir veya iki tane 3 boyutlu maç yayınlamaya, 3D teknolojisine sahip televizyon alıp, izleyecek 3 boyutlu içerik bulamayanlara da televizyonlarının üstün özelliklerini kullanmalarını sağlamaya devam edeceğiz. Doğuş Yayın Grubu ile işbirliği yapacak olmaktan ayrıca mutluluk duyduğumu da belirtmek isterim” dedi.

Doğuş Yayın Grubu Genel Müdürü Cem Aydın ise, Star’ın Şampiyonlar Ligi’ni oynanmaya başlandığı 1993-1994 sezonundan bugüne kadar tam 19 yıldır yayınladığını hatırlatarak, yeni dönemde de bu yayınları sunacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Cem Aydın, Star ile NTV’nin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yayınlarını paylaşacaklarını, NTV Spor’un da maç tekrarları, özetler ve özel yayınlarla iki kanala destek olacağını söyledi. Türk takımlarına yeni sezonda Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde başarılar dileyen Aydın, son olarak D-Smart’a işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

ÇOK OKUNANLAR