MEDYA KÖŞESİ

Şamil Tayyar'la MHP'li vekil birbirine girdi!

Şamil Tayyar'la MHP milletvekili Kürşat Atılgan Ülke TV ekranlarında birbirine girdi, suçlamalar ve hakaretler havada uçuştu...

Şamil Tayyar'la MHP'li vekil birbirine girdi!
GAZETECİLER.COM
Ülke TV ekranları ilginç bir düelloya sahne oldu. AKP'nin Antep millietvekili adaylarından Şamil Tayyar ile MHP Adana milletvekili Kürşat Atılgan canlı yayında birbirine girdi.

Tayyar'ın Atılgan'ın Şam'da askeri ateşe olarak görev yaptığı döneme dair iddiası Ülke TV'de yayınlanan 'En Sıra Dışı' programında tarafları karşı karşıya getirdi. Şamil Tayyar, Atılgan'ın Şam'da görev yaptığı zamanlarda Abdullah Öcalan'la aynı apartmanda oturduğunu ve Öcalan'la asansörde karşılaştıklarını iddia etmişti.

En Sıra Dışı'nda Şamil Tayyar'ın iddiaları üzerine yayına telefonla katılan Kürşat Atılgan iddiaları kesin bir dille red ederken, söylenenlerin yalan ve kara propaganda olduğunu savundu. Atılgan, Tayyar'ı 'müfteri' ilan edince canlı yayında ortam gerildi. Karşılıklı olarak hakaretlerin ve suçlamaların havada uçuştuğu tartışmada ilginç diyaloglar yaşandı.

Tayyar ve Atılgan programda anlaşamayınca mahkemede hesaplaşacaklarını söyleyerek birbirlerine rest çektiler.

Kürşat Atılgan: Ben bu iddiaların kesinlikle doğru olmadığını tekrar vurguluyorum. Eğer ispatlamazsa da Şamil Tayyar'ı müfteri ilan ediyorum.

Şamil Tayyar: Sayın vekilim bakın terbiye sınırlarını aşmaya başladınız. Ben o gün de bugün de kamuoyunda gündeme gelmiş bir konu hakkında soru sordum. Daha önce villada kaldığınızı şimdi ise önce apartmanda sonra villada kaldığınızı söylüyorsunuz. Hangisine inanalım? Ben müfteri sözünüzü aynen iade ediyorum.

Kürşat Atılgan: Çamur atmak oluyor mu peki?

Şamil Tayyar: Kimsenin çamur attığı falan yok. Mehmet Eymür'ün çok net açıklamaları var. Devletin arşivinde hepsi var diyor. Siz benim soruma cevap vereceksiniz önce. Siz farklı konuşur, çelişkili şeyler söylerseniz inandırıcı olamazsınız.

Kürşat Atılgan: Öncelikle Şamil Tayyar beni dinlesin.

Şamil Tayyar: Emredersiniz paşam...

....

Kürşat Atılgan: Sizi yalacılıkla itham ediyorum...

Şamil Tayyar: Yazıklar olsun, vallahi helal olsun. Telefonda namusunuz ve şerefiniz üzerine söz verip şimdi kabül etmiyorsanız, artık sizin hiç bir dediğinize inanıyorum. Söylediklerinizin benim hiç bir anlamı yok şu andan sonra.

İşte o tartışma:


ÇOK OKUNANLAR