MEDYA KÖŞESİ

Altaylı'dan Teke Tek'te inanılmaz Mısır gafı

Fatih Altaylı,Tahrir Meydanı'nda Mübarek'in gitmesi için gösteri yapıldığını anlamayınca tam anlamıyla çam devirdi...

Altaylı'dan Teke Tek'te inanılmaz Mısır gafı

GAZETECİLER.COM

Mısır'daki ayaklanmanın tartışıldığı Teke Tek'e Fatih Altaylı'nın gafı damga vurdu. Altaylı, Tahrir meydanındaki göstercilere 'salak' dedi.

Fatih Altaylı, Mısır'da yaşanan olayların tartışılığı "Teke Tek"te Tahrir Meydanı'nda Mübarek'in gitmesi için gösteri yapan Mısır halkının protestosunu 'sevinç gösterisi' olarak değerlendirince inanılmaz bir pot kırdı.

Tunus'ta başlayan ve Mısır'a sıçrayan isyanda dün önemli gelişmeler yaşandı. Mübarek istifa etmedi ama yetkilerinin bir bölümünü yardımcısı Süleyman'a devretti.

Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek"te Mübarek'in Perşembe günkü konuşması analiz edilirken söz Mübarek'in yetkilerini devrettiği Süleyman'a geldi. Süleyman'ın İsrail'le ilişkilerinden bahsedilirken Fatih Altaylı Tahrir Meydanı'nda toplanan halka "Bu Salaklar niye seviniyorlar onu anlamadım" dedi.

Altaylı'nın gafına Murat Bardakçı'dan jet müdahale geldi. Bardakçı, 'sevinmiyorlar zaten protesto ediyorlar' diyerek araya girdi. Altaylı, 'Haa protesto mu ediyorlar' dedikten sonra programa devam etti.

 

ÇOK OKUNANLAR