GÜNDEM

Alişan'dan 'İmamoğlu'nu kabul etmiyorum' sözlerine açıklama: Beni itham edenlerin...

Geçtiğimiz gün bir sosyal medya kullanıcısının Alişan hakkında "Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmiyorum" dediğini iddia etmesi ortalığı karıştırmıştı. Alişan, bu sözlere açıklık getirdi.

Alişan'dan 'İmamoğlu'nu kabul etmiyorum' sözlerine açıklama: Beni itham edenlerin...

Geçtiğimiz yıl evlendiği Buse Varol ve oğlu Burak ile şu sıralar sıklıkla vakit geçiren Alişan, Twitter'da yayılan bir iddia nedeniyle oldukça eleştiri almıştı. Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediği bilinen Alişan'ın, Ekrem İmamoğlu'na söylediği iddia edilen sözleri ortalığı karıştırmıştı. Alişan'dan bu sözlere yalanlama geldi.

Önceki gün bir Twitter kullanıcısı, Alişan'ın Ekrem İmamoğlu'nu kabul etmediğini iddia ederek "Fare dağa küsmüş, Git Gonya’ya yerleş! Mal!" diyerek hakaret etmişti. Bu iddianın yayılmasının ardından Alişan, kullanıcıya yanıt verdi.

Alişan'dan
İddiaların odağında olan Alişan, "Birisi bir yalan atıyor ortaya,ama işin daha vahimi ona inanıpta beni itham edenlerin hepsi okumuş,mürekkep yalayıp yutmuş,son derece zeki!! İnsanlar..Yalana inanmak isteyenler inanmaya devam etsin..Ama hakaret eden herkesle yargı yoluyla hesaplaşacağım.." diyerek o sözleri sarfetmediğini söyledi.
Alişan'dan
Nikah şahidi Erdoğan olmuştu: Alişan ve Buse Varol’un nikah töreninde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu nikah şahitliği yapmıştı.

Geçtiğimiz ay ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü çifti ve oğulları Burak’ı ağırlamıştı. Alişan ziyareti sosyal medya hesabından "Onca işinin, gücünün arasında bize zaman ayıran sevgili Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz." demişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar