GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Alişan

Her şey dahil / Show TV

Alişan

Serkan Burak Tektaş, hem yetenekli hem de şanslı bir çocuktu. Daha lisede okurken sesine güvenen babası sayesinde ilk kasedini yapmıştı bile. Ancak ilk kasetlerini bugün albüm olarak saymıyor bile. 1996 yılında Kral Müzik etiketiyle çıkardığı 'Aşık Oldum' onu Türkiye'ye tanıtan albüm oldu.

Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi, Mahsun Kırmızıgül onun elinden tuttu... 1998 yılında Aynalı Tahir adlı diziyle 'delikanlılığın kitabını' yazdı. Albümler ve diziler birbirini izledi.

Kimden bahsettiğimizi anlamışsınızdır mutlaka. Hafta içi her gün Çağla Şikel ile birlikte Her Şey Dahil programında ekrana gelen Alişan'dan söz ediyoruz.

Alişan 2003 yılından bugüne dek Alişan'lı Gece (TGRT), Mavi Ay (ATV) , Daha Ne Olsun (FOX), İlle de Roman Olsun (Show TV), Tabu (FOX) , Ayşe&Alişan (Star TV) , Alişan&Sevcan (Star TV) gibi pek çok televizyon programı sundu.

Asuman Krause, Demet Akalın, Ayşe Özyılmazel, Sevcan Orhan ve Çağla Şikel Altuğ ile beraber ekranlara geldi. Bugüne kadar televizyonda neler yapılabileceğini öğrenmiş, nasıl davranması gerektiğinin farkına varmış olması lazım diye düşünüyorduk.

Ancak dün canlı yayında yaptığı şey hepsini sildi attı. Belki de futbol topu ve kale görünce bildiği herşeyi unutuverdi...

DenemePartneri Çağla Şikel'e önce "lan" diye seslenen, sonra da attığı topu beğenmeyip "yavaş ayı" diye kızan Alişan, bir de üstüne "canlı yayında ağzımdan çıkan söze bak ya!" diye Çağla Şikel'e söylenmeye devam etti.

Karşısındakinin bir kadın olduğunu unutup "yavaş ayı" demesine mi itiraz edelim Alişan'ın yoksa, sanki kabahat karşısındaki genç kadındaymış gibi ona kızmaya devam etmesine mi... Yoksa canlı yayın olmasa, kendi aralarında olsa söylenbilirmiş de canlı yayın olduğu için söylenmesi yanlışmış gibi davranmasına mı?

Hepsine birden itiraz etmek lazım. Biz de öyle yapıyoruz. Alişan tüm bu yaptığı yanlışlarla olumsuz anlamda günün televizyoncusu oldu.

ÇOK OKUNANLAR