GÜNDEM

'Ali Kaptan'ın evi satışa çıktı

Son günlerin izlenme rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ nin evi 2. kez düzenlenen Prefabrik fuarında satışa sunuldu.

'Ali Kaptan'ın evi satışa çıktı
DenemeFuarda yoğun ilgi gören Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin evi'ni satışa sunan 4 Artı Çelik Firması, şu ana kadar 22 sipariş aldı.

Hazırlanan evde tarihi dış mimari görseli korunarak, günümüz modern iç mimari tasarımı ve uygulaması yapılıyor. Siparişin verildiği bölgenin coğrafi koşullarına göre statik hesapları yapılarak taşıyıcı sistemi depreme dayanıklı çelik konstrüksiyondan imal ediliyor. 2 kattan oluşan ve mininum 5 1 olarak tasarlanan ev toplam 166 metrekareden başlıyor ve evin kullanım alanı müşterinin talebine göre aynı dış görsel mimariyi koruyarak 300 metrekareye kadar çıkarılabiliyor.

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"deki ev, daha geniş kitlelere hitap eden ev modeli olarak 99 bin TL KDV’den başlayan fiyatlarla ve ayda 1500 TL’den başlayan banka kredili taksit imkanları kullandırılarak 40 günde müşterilerine teslim ediliyor. Bu eve sahip olmak içinse müşterilerin arsa sahibi olması gerekiyor

Dizinin sponsoru olan 4 Artı Çelik Yapı firması bundan 4 ay önce dizinin ses getiren yangın sahnesi için hazırladığı ev izleyicilerin unutamadığı sahneler arasına girdi. Firma da bu ilgi üzerine evin aynısını satışa sunmaya kara verdi. 4 Artı Çelik Yapı firması Genel Müdürü Halil Atalay; ‘ İkinci derece tarihi eser niteliği taşıyan evin, depreme karşı dayanıklı halde çelik profillerden inşaa edilmesi, kamuoyunun ilgisini çekti. Bu ev ile ilgili konut yaptırmak isteyen, restaurant işletmecileri, otel işletmecileri, eğlence mekanları ve ev almak isteyenlerden ciddi teklifler almaya basladık ve bu proje üzerine çalışma kararı aldık. Böylece hem günümüz teknolojsine uygun, depreme dayanıklı bir yapı tasarladık, hem de bu tarihi dokunun, görsel olarak, yarınlara daha uzun zaman miras kalmasına aracı olduk. Şu anda evimizin satış değeri 99.000 TL. Aynı zamanda daha geniş kitlelerin yararlanabilmesi için Prefabrik fuarı’na özel %10 indirim ve 60 aya varan taksit seçenekleri sunuyoruz’ dedi.
ÇOK OKUNANLAR