MEDYA KÖŞESİ

Ali Eyüboğlu: Üzgünüm Hıncal Abi

Ali Eyüboğlu, televizyon dünyasında radikal değişimler başladığını yakında dizi dışındaki yapımlara yer verileceğini yazdı.

Ali Eyüboğlu: Üzgünüm Hıncal Abi

 Liseler arası müzik  yarışmasının birincisi Sema Nur Alan... Hıncal Uluç'un “Peki, nerede nasıl  izleyeceğiz Sema’yı?” sorusuna Ali Eyüboğlu bugün köşesinden yanıt verdi.

Liseli Sema’nın çıkıp, yeteneğini sergileyeceği program olmadığını söyleyen Eyüboğlu, şarkıcıların geniş kitlelere ulaşacakları en büyük mecranın televizyon olduğunu,  şarkıcıları konuk eden  tek şov programının Beyaz Show olduğunu bu şansı bulamayanların parçalarını tanıtacakları tek mecranın internet olduğunu söyledi.

Eyüboğlu, "Üzgünüm Hıncal Abi, yazılarımda ‘değişmesi şart’ diye defalarca dikkat çektiğim tablo bu." ifadelerini kullandı.

ÜZGÜNÜM HINCAL ABİ

Hıncal Uluç, “Gazetemden seçmeler ve notlarım!” başlıklı yazısını şöyle bitirmiş: 

“Peki, nerede nasıl  izleyeceğiz Sema’yı?” 

Hıncal Abi’nin bahsettiği Sema, liseler arası müzik  yarışmasının birincisi Sema Nur Alan...

Üzgünüm Hınca Abi, sadece yeni yeteneklerine değil, profesyonellerine bile şarkılarını tanıtacakları alan kalmadı. 

Şarkıcıların geniş kitlelere ulaşacakları en büyük mecra televizyon. 19 ulusal kanal arasında şarkıcıları konuk eden reytingi yüksek tek şov programı var, o da Beyazıt Öztürk’ün ‘Beyaz Show’u... Bu şansı olmayanların parçalarını tanıtabilecekleri tek mecra internet. O alanın da gücü bu kadar.  

Üzgünüm Hıncal Abi, yazılarımda ‘değişmesi şart’ diye defalarca dikkat çektiğim tablo bu. Liseli Sema’nın çıkıp, yeteneğini sergileyeceği program yok 19 ulusal ‘dizi kanalı’nda! TV dünyasında radikaldeğişimler başladı ama... Yakında yer açılacak, dizi dışındaki yapımlara...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar