GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Çağla Şikel

Her şey dahil / Show TV

Çağla Şikel

Televizyonlarda her şey o kadar kötü, ucuz ve basit ki, eleştirmekten, iyi olanları yazmaya bir türlü sıra gelmiyor.

Gazeteciler.com'un günün televizyoncusu bölümünü okuyanlar bir süredir sürekli eleştirdiğimizin, günün televizyoncusunu hep günün en kötü işini yapanlardan seçtiğimizin farkındadır.

Lafı uzattık ama yine öyle olacak. Günün televizyoncusu köşesi, canlı yayında izleyicisini azarlayan Çağla Şikel'i konuk edecek.

Her Şey Dahil programının stüdyo konuğu Karatay diyeti ile farklı öneriler getiren kardiyolog Canan Karatay'a bir izleyicinin soru sorması ile başladı tüm olup biten.

İzleyici, "Ekmek almayın badem yiyin diyorsunuz. Bademin fiyatını biliyor musunuz?" diye sorunca ekranı başındakileri şaşırtan  bir saldırıya uğradı.

Çağla Şikel, soruyu yönelten kadını azarlayarak şunları söyledi:

"Bak şimdi sen hocanının bademine fındığına taktın en büyük hatayı yaptın. Bırak herkesin kendi derdi. Alabilen alır alamayan alamaz. Sana ne?"

Yıllarca ekranlarda canlandırdığı çingene mahallesinin güzeli rolü ile yoksulluk ve yoksunluk edebiyatı yaparak izleyenlerin beğenisini kazanan Çağla Şikel bu sözleri ile sadece Canan Karatay'a "badem kaç lira biliyor musunuz?" sorusunu soran izleyicinin değil, tüm Türkiye'nin kalbini kırdı aslında.

Meğer programın ismi gerçekten doğruymuş, izleyenler için program azarlanmak da içinde "her şey dahil"miş...

Günün televizyoncusu köşesini de (yine negatif anlamıyla) işgal etti.

ÇOK OKUNANLAR