REKLAM

AKP ile CHP arasında reklam filmleri savaşı

Seçim kampanyalarını sürdüren AK Parti, bu çerçevede hazırladığı ilk reklam filmini yayınladı...

AKP ile CHP arasında reklam filmleri savaşı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başrolünde göründüğü seçim reklamlarının ardından AK Parti'de ilk reklam filmini yayımladı. Bir kamyon şöforünün mutlu yüzünün yansıdığı reklam filmine CHP kanadından yanıt gecikmedi. CHP'liler ekonomik zorluklarla boğuşan bir kamyoncunun öyküsünü beyaz ekrana taşıdı.

CHP'nin Aile Sigortası, Çocuk Bütçesi ve işçi konulu reklamlarının ardından AK Parti'nin seçim kampanyasının ilk reklamı da dün yayımlanmaya başladı. "Hayaldi gerçek oldu" başlıklı reklam filmi, yapımı yıllarca süren Bolu Dağı tünelinin AK Parti iktidarında bitirilmesini konu edildi.

AK Parti'nin video hamlesi üzerine CHP'den yanıt gecikmedi. AK Parti'nin bu reklamına video paylaşım sitesi Youtube üzerinden yayımlanan bir videoyla yanıt veren CHP'liler hükümetin ekonomi politikalarını eleştirmekten geri durmadılar. "herkesicinCHP" kullanıcısının Youtube üzerinden paylaştığı video, CHP'nin resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu.

CHP'nin videosunda da bir kamyoncu rol alıyor. Videoda kamyoncunun "Kamyoncuyum. Zamlar yüzünden depoya yağ koyar olduk. İş, güç de yok. Tünel orada da kamyon da kapıda. Ekmek paramız gerçekti hayal oldu" sözleri aktarılıyor.

CHP'NİN REKLAM FİLMİ

video

 

 İLK REKLAM BOLU DAĞI

AK Parti'nin reklam filminde ise yapım çalışmaları yıllarca süren ve açılışı AK Parti döneminde yapılan Bolu Dağı Tüneli'ni tema olarak işledi. Reklam filminde bir kamyon şoförü Bolu Dağı tünelinin yapımından önce yaşadıkları zorlukları ve tünelin açılmasından sonraki kolaylığı anlatıyor.

Bu arada CHP'nin mi yoksa AKP'nin reklam filminin mi daha iyi olduğu daha şimdiden tartışma konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun ön planda olduğu CHP reklamlarının, ABD'deki seçim kampalarında kullanılan reklamların taklidi olduğu yönünde tartışmalar yaşanmıştı.

AK PARTİ'NİN REKLAM FİLMİ

video

 

ÇOK OKUNANLAR