GÜNDEM

Akit'ten TRT'ye sert tepki: Bu Gezicilerin TRT’de işi ne?

Yeni Akit gazetesi, TRT’nin “Şampiyon” adlı yeni dizisinin oyuncularını hedef aldı.

Akit'ten TRT'ye sert tepki: Bu Gezicilerin TRT’de işi ne?

Akit’in “Bu Gezicilerin TRT’de işi ne?” başlıklı sürmanşetinde “AK Parti’ye verilen oylarının çalınmasına tek kelime etmeyip, Ekrem İmamoğlu üzerinden ‘mağdur’ edebiyatı yapan isimler, bir kez daha devletin kapısına dayandı. Her fırsatta AK Parti Hükümetini karalayan, sosyal medya paylaşımları ile milleti galeyana getirmeye çalışan sanatçı bozuntuları, devlet paralarını cebe indirmek için gün sayıyor” ifadeleri yer aldı.

“Tarihin en büyük yolsuzluğunun gerçekleştirildiği İstanbul seçimlerinde CHP’li Ekrem İmamoğlu aleyhine kampanya yürüten, AK Parti Hükümeti’ne karşı provokatif paylaşımlarda bulunan sanatçı bozuntuları, yeniden iktidardan semirmeye başladı” denilen haberde tepki çeken şu hakaretler yer aldı:

şampiyon

“Eylül ayında TRT-1 ekranlarında yayımlanması planlanan ‘Şampiyon’ isimli dizinin oyuncuları, millet düşmanlarından oluştu. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlanacak diziyle el sıkışan oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, Türkiye’nin yangın yerine çevrildiği gezi teröründe en ön saflarda yer almıştı. Batı finansörlüğünde gerçekleşen olaylara gaz maskesiyle katılan Atiksoy, eylemlerde provokatörlük yapmaktan geri durmadı.”


akit


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar