POLEMİK

Akit Tv'den Şamil Tayyar'a kelepçeli gönderme

Akit TV ile AK Parti milletvekili Şamil Tayyar arasındaki polemik büyüyor. Akit Tv şimdi de Tayyar’a Helin Avşar'a verdiği "kelepçeli" röportajla cevap verdi.

Akit Tv'den Şamil Tayyar'a kelepçeli gönderme

Son günlerde Tayyar ile Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen arasında da hakarete varan karşılıklı açıklamalar yapılmıştı.

Şamil Tayyar geçen günlerde Beyaz TV’ye çıkarak, Akit TV’yi hedef almış, Akit medya grubunun FETÖ’den reklam desteği aldığını ileri sürmüştü. Tayyar, “Yani reklam veren FETÖ’cü şirketlerden başlayacağım bir yere kadar gideceğim! Beni de çok zorlamayın” ifadelerini kullanmıştı.

Akit TV’den Şamil Tayyar’a aynı sertlikte yanıt geldi. Tayyar’a “Her dönemin adamı” denilen haberde, Tayyar için “Bavul gazeteciliği yaparak sözde Ergenekon’dan bol bol ekmek yedi” ifadeleri kullanıldı. Kanalın hazırladığı haberde, Tayyar'ın, Helin Avşar'a verdiği kelepçeli röportaja atıfta bulunularak, "Kelepçeli günlerine geri dön" denildi.

Şamil Tayyar, 2010 yılında Helin Avşar’a röportaj vermiş ve kelepçeli fotoğraflar çektirmişti. Tayyar daha sonra bu fotoğraflarla ilgili “Çektiğim acılar Helin'in şortu kadar ilgi görmedi. Hiç kimse karım rolüne soyunmasın. Utanılacak ne yaptım?” demişti.

şamil tayyar

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar