GÜNDEM

Akit TV muhabirine CHP'den tepki!

CHP'li Tuncay Özkan ve Veli Ağbaba, Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek Öcalan ile Gülen'in yanında Kılıçdaroğlu'nun da ismini veren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'e cevap verdi.

Akit TV muhabirine CHP'den tepki!

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını gösteren Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi.

"ALÇAK, AHLAKSIZ"

Özmen'in bu ifadelerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan yanıt geldi. Özkan Twitter'dan yaptığı açıklamada "Alçak! Bunun hesabını yargı önünde vereceksin. Ahlaksız" ifadelerini kullandı.

"HESAP VERMELİDİR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "AKİT TV muhabirinin darağacı önünde 'Toplum Kemal Kılıçdaroğlu'nun asılmasını bekliyor' cümleleri toplumda kaos çıkarmak hedeflidir. Seçimlere yönelik planlı programlıdır. Bu provokatör ve televizyonu mutlaka hesap vermelidir" diye tepki gösterdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar