GÜNDEM

Akit TV Ana Haber spikeri ölümden döndü!..

Ünlü spikere Sarıyer'de İETT otobüsü çarptı... Ameliyat edilen ünlü Akit TV spikeri yoğun bakıma alındı...

Akit TV Ana Haber spikeri ölümden döndü!..

İstanbul Sarıyer'de, İEET otobüsünün çarptığı Akit TV Ana Haber spikeri Caner Karaer ölümden döndü.   

Kaza Sarıyer Şehit Mithat Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre saat 11.30 sıralarında cadde üzerinde yürüyen Caner Karaer’e aynı istikamette seyir halinde olan İETT ’ye ait bir otobüs çarptı. Çarpma sırasında savrulan Caner Karaer’in başını yere vurduğu öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olayyerine gelen sağlık ekipleri Karaer’i Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Başından darbe alan Karaer Hemen ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı şekilde geçtiği belirtilen Karaer’in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi.

YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Caner Karaer’in eniştesi olduğunu ifade eden Mesut Okutan, "İç kanama nedeniyle ameliyata alınmış hemen. Ameliyat sırasında kanama temizlenmiş. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar mevcutmuş. Şu anda tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyor" şeklinde konuştu.

Haber spikeri Karaer’e çarptığı iddia edilen otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi’ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

CANER KARAER KİMDİR?

Caner Karaer mesleğe CNN Türk'te spor haberlerini sunarak başladı. Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv'ye geçerek Kahvaltı Haberleri ve Gün Ortası Haberleri'ni sundu. Daha sonra Show TV'ye geçerek Burçin Şimşek'le birlikte Sabah Haberleri ve Gül Akman'la birlikte 60 Dakika programını sundu. Ardından Skytürk 360'ta Bu Sabah'ı sunan Karaer son olarak Akit TV ana haber spikerliğini yapıyordu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar