GÜNDEM

AK Parti Zeytinburnu adayı Ömer Arısoy Adnan Kahveci'nin yolunda

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy uzun yıllar Zeytinburnu Belediyesi'nde görev yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı iken aday gösterilerek yuvasına dönüş yaptı. Hadi Özışık'a konuk olan Arısoy, hedeflerini anlattı.

AK Parti Zeytinburnu adayı Ömer Arısoy Adnan Kahveci'nin yolunda

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy'u ağırladı. 

Seçilmesi halinde 25 başlıkta hazırladıkları projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Arısoy, "Ben devletin en üst düzeyine taşıyan ilçeme hizmet etmek üzere yuvama geri döndüm" dedi.

AK PARTİ OYU 50 BANDINDA
Kendisini var eden ilçeye hizmet etmekte tereddüt etmediğini belirten Arısoy, Özışık'ın "AK Parti'nin oy oranı nedir?" sorusuna "50 bandında" diye yanıt verdi. 

ANKARA'NIN İMKANLARI OLMADAN ÇÖZÜLEMEZ
26 yıllık Ankara deneyiminin kendisine çok şey kattığını söyleyen Arısoy, kronik kentsel dönüşüm ve otopark sorununu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı birlikte çözeceklerini hatırlatan Arısoy, Ankara'nın imkanları olmadan sorunların halledilemeyeceğine dikkat çekti.

ADNAN KAHVECİ MODELİ
Özışık'ın "Aldığım bilgiye göre Zeytinburnu'da Adnan Kahveci modeli siyaset yapıyormuşsunuz. Hafta sonu resmi olmadan yanınıza Osman'ı alıp hadi filanca yere gidelim diye tak kapıyı çalışıyor muşsunuz." sözlerine üzerine Arısoy şu yanıtı verdi:

"Gerçekten tek başına ve doğrudan temas etmeyi çok seviyorum. 7 gün 24 saat iletişim halindeyiz. İnsanın derdini dinlemeye talibiz. Cep telefon numaramı yazdım herkese dağıtıyorum. Herkesle konuşacağım." 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar