POLEMİK

AK Gençlik Salih Tuna'yı bu videoyla vurdu! Onu da FETÖ'cü ilan ettiler

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna televizyonda söylediği bir sözden dolayı AK Gençliğin bombardımanı altında. Twitter'da TT olan Salih Tuna'ya yönelik tepkiler de var ağır suçlamalar da...

AK Gençlik Salih Tuna'yı bu videoyla vurdu! Onu da FETÖ'cü ilan ettiler
GAZETECİLER.COM- Bir televizyon programında durup dururken "AK gençliğe bir eleştiri getirmek istiyorum" diyen Salih Tuna, sözlerinin bu denli tepki alacağından haberdar değildi. AK Gençliği "süslü püslü" giyinen giyinen gençler olarak tanımlayan ve bu gençliği 15 Temmuz'da bir slogan üretemediği söyleyen Salih Tuna ekranda "böyle bir gençlik var mı? "dedi.

Kanalın yayın yönetmeni Hasan Öztürk de Salih Tuna'ya "bu gençler ekranıma çıkmak istediler ben çıkarmak istemedim" sözleriyle destek verdi.



AK GENÇLİK'TEN TEPKİ YAĞDI

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Sosyal medya üzerinden harekete geçen AK Gençlik 15 Temmuz gecesinde gençlerin nasıl tankların önünde durduğunu, pankartlarla, dövizlerle ve fotoğraflarla Twitter'dan paylaştı. 










SALİH TUNA'YI DA FETÖ'CÜ YAPTILAR

AK Gençlik demokratik tepkisini ortaya koyadursun, kimileri de AK Gençliğe katkı olsun diye eski defterleri karıştırdı. Sevilay Yükselir'in A Haber'de yayınlanan bir videosuyla Salih Tuna'yı FETÖ'cü ilan ettiler. 


ÇOK OKUNANLAR