MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Taşgetiren'den TGRT ve Cem Küçük'e cevap

Ahmet Taşgetiren Türkiye Gazetesi'nin kutlu doğum manşetine itiraz edince Cem Küçük'ün hedefi olmuştu. Taşgetiren'den bugün hem TGRT'ye hem de Cem Küçük'e ağır bir cevap geldi.

Ahmet Taşgetiren'den  TGRT ve Cem Küçük'e cevap

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Türkiye gazetesinin "Kutlu Doğum bir FETÖ projesidir" manşetine itiraz etmişti. Taşgetiren bu itirazlarının ardından Cem Küçük ve Fuat Uğur'un TGRT Haber'deki programında topa tutuldu. 

Bir yandan süren "İslamcılar tasfiye olacak" iddialarına da dünkü yazısında değinen ve Cem Küçük için "yetti artık" diyen Taşgetiren bugünkü yazısında da bu tartışmayı sürdürdü. 

 

"Kuyruklarına bastım, basacağım.Anlarız bakalım,“İhlas'lı kardeşlerimiz” neyi oynuyor?" ifadelerini kullanan Ahmet Taşgetiren, TGRT, Kutlu Doğum tartışmaları ve Cem Küçük-Fuat Uğur için de "bu bir misyon" dedi. 

İŞTE AHMET TAŞGETİREN'İN YAZISINDAN O İFADELER:

TGRT. Bu bir misyon. Kutlu Doğum tartışması da bir misyon. Oradaki Cem Küçük – Fuat Uğur tetikçiliği de bir misyon.Kuyruklarına bastım, basacağım.Anlarız bakalım,“İhlas'lı kardeşlerimiz” neyi oynuyor? Bu arada istirham etsem, danışmanlar benim yazımı ve Küçük-Uğur programını Sayın Cumhurbaşkanı'na birlikte takdim edebilirler mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum