MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Taşgetiren'den 'mahalle'ye dil uyarısı

Muhafazakar camianın önde gelen kalemlerinden Ahmet Taşgetiren, isim vermedi ancak "Reis'ten çok Reisçi' görünenleri uyardı...

Ahmet Taşgetiren'den 'mahalle'ye dil uyarısı

İktidar yanlısı medyada bazı isimlerin yazı ve sosyal medya paylaşımları üzerine başlayan kavga mahallenin Ahmet Abi'si Ahmet Taşgetiren'i harekete geçirdi...

Kendisi zaman zaman aynı isimlerin hedefine oturan Ahmet Taşgetiren, "yapmayın arkadaşlar" dedi..

Bazı kalemlerin sosyal medya ve köşe yazılarındaki dille en büyük zararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a zarar verdiğini belirten Taşgetiren, bunların hem referandum hem de ilk cumhurbaşkanı seçimi için büyük risk oluşturduğunu yazdı.

Bir liderin yanına sonradan yanaşanlar, kendilerine yer açmayı birikimleriyle değil, liderin sağını solunu biçerek temin etmeyi düşünürler" diyen Taşgetiren, "Kendi tabii muhitinde bile ayrışmalar oluşturacak bir dilin, doğrudan Tayyip Erdoğan’ı vuracağı kanaatindeyim" uyarısı yaptı.

İşte Ahmet Taşgetiren'in yazısının ilgili bölümü:

BASİRETTEN NASİBİ OLMAYANLARA...

- Bir liderin yanına sonradan yanaşanlar, kendilerine yer açmayı birikimleriyle değil, liderin sağını solunu biçerek temin etmeyi düşünürler.

Bir süreç yaşıyoruz. Ben, “milletin birliğini temsil” gibi bir ana vasfı bulunacak olan Cumhurbaşkanlığının her kademede bu birliği tahkim edecek bir konumda olması ve gösterilmesini zaruri görüyorum. Çünkü milletin gerçekten büyük bir kaynaşmaya ihtiyacı var.

Kendi tabii muhitinde bile ayrışmalar oluşturacak bir dilin, doğrudan Tayyip Erdoğan’ı vuracağı kanaatindeyim. Bunun referandum ve sonra gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne kadar büyük risk oluşturacağını azıcık basireti bulunan herkes görür.

Basiretten nasibi olmayanlara ise söylenecek sözü, benim değil, daha yukarlarda birilerinin söylemesi lazım. Anadolu’ya da, yukarlardaki ilişkilere ve haklarında böyle sorular üretilen benzerlerine dair daha pozitif mesajlar göndermek gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum