POLEMİK

Ahmet Taşgetiren "yetti artık" dedi...

Star yazarı Ahmet Taşgetiren "nereden geldikleri ve şimdi ne oldukları belli olmayan grup" dediği isimlere "Tayyip Erdoğan'ın üzerinden İslamcılara savaş açmayı bırakın" çağrısı yaptı...

Ahmet Taşgetiren "yetti artık" dedi...

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, "AK Parti içinden İslamcılara karşı savaş tamtamları çalan" gruba "Yetti artık" dedi...

AK Parti yönetiminin bu grubun savaş tamtamlarıyla ilgili bir açıklama yapmamasının "bunu onayladığı izlenimi doğurduğunu" savunan Ahmet Taşgetiren, "Tayyip Erdoğan'ın üzerinden İslamcılara savaş açmayı bırakın" çağrısı yaptı.

"Nereden geldikleri ve şimdi ne oldukları bilinmeyen bir grubun paçalara saldırması yetti artık. Her gün duvardibi yaratıklarının ortalığa çamur taşımaları yetti." diyen Ahmet Taşgetiren şöyle devam etti:

"Bakın, İslamcı - İslamcı olmayan ayrışması yapıldığında Ak Parti'nin canına okursunuz. Omurgasını yıkarsınız Ak Parti'nin."

İşte Ahmet Taşgetiren'in yazısının ilgili bölümü:

ERDOĞAN'A EN BÜYÜK KUMPAS

Bu kadar uzun girişi neden yaptım?

Şu sıralar sırtını “Reis”e dayadığı izlenimi veren bir grubun “İslamcılara karşı savaş” tamtamları çaldığı ve henüz Ak Parti cenahından herhangi bir cevap gelmediği için bu tamtamların oradan da onaylandığı gibi bir izlenim doğduğu için.

İstenen şu mudur diye bir soruyu sorma zamanıdır:

- İslamcılar Ak Parti'yi terk etsin!

Bu mudur?

Şimdi girişe yeniden dönün, derim ben.

- O zaman siz önce Tayyip Erdoğan'ı tasfiye etmelisiniz.

Ya bana“Tayyip Erdoğan sizin bildiğiniz Tayyip Erdoğan değil” deyin ve bir süredir Ak Parti'nin ilk çıkışta farklı toplum kesimlerini kuşatmak amacıyla “Muhafazakar demokrat” diye formatladığı görece ılımlı dilin bile ötesine geçip “Dolu dizgin” bir üsluba geldiğinin hangi manaya geldiğini izah edin, ya da Tayyip Erdoğan'ın üzerinden İslamcılara savaş açmayı bırakın.

Nereden geldikleri ve şimdi ne oldukları bilinmeyen bir grubun paçalara saldırması yetti artık. Her gün duvardibi yaratıklarının ortalığa çamur taşımaları yetti.

Bakın, İslamcı - İslamcı olmayan ayrışması yapıldığında Ak Parti'nin canına okursunuz.

Omurgasını yıkarsınız Ak Parti'nin.

Anadolu'sunu yıkarsınız.

Ne yani, Ak Parti, adını burada anmak istemediğim üç-beş medyatörün lütfu ile mi hayat buldu?

Bu bir operasyon, hem Tayyip Erdoğan'a hem Ak Parti misyonuna.

En güçlü adamın üzerine yapışarak, tüm alanı yeniden tanzime yönelik bir operasyon.

Tayyip Erdoğandertleşmek gerektiğinde kiminle dertleşiyor zannediyorsunuz?

Milli İrade platformu diye nitelenen ve 15 Temmuz gecesinde vatan savunmasına soyunan insanların mayası ile Mavi Marmara gönüllülerine “Manyaklar” diyen rezillerin mayası aynı mı?

“İslamcılar”la arasına mesafe koyduğunuzda Tayyip Erdoğan artık Akif şiiri, Necip Fazıl şiiri, Sezai Karakoç şiiri okuyabilir mi?

Birileri Ak Parti'nin varoluş misyonunu dinamitlemeye çalışıyor, benim okumam bu. Herkes ona göre konum belirlesin.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum