MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Taşgetiren Bugün'den neden ayrıldı?

Cemaate yakın olan Bugün'den ayrılıp Star'a geçen ve cemaate dönük sert yazıları ile dikkat çeken Ahmet Taşgetiren Bugün'den ayrılış sürecini paylaştı...

Ahmet Taşgetiren Bugün'den neden ayrıldı?
GAZETECİLER.COM
AKP ile cemaat arasındaki kavgada cemaate yakınlığı ile bilinen Bugün gazetesinden ayrılarak Star'a geçen Ahmet Taşgetiren bugünkü yazısında yine cemate seslenirken Bugün'den neden ayrıldığını da paylaştı.

SAVAŞÇI MERKEZ KADRO BENİ OKUMAYI BIRAKTI

Zaman yazarı Etyen Mahçupyan'ın önceki gün kaleme aldığı yazıdan geniş alıntılar yaparak cemaate kavgadan çekilmesi çağrısı yapan Taşgetiren Bugün'den ayrılma süreci için çarpıcı ifadeler kullandı. Taşgetiren "Geniş Hizmet Camiası tarafından okunduğumu biliyordum. Ama, savaşçı merkez kadro tarafından okunduğumu, daha doğrusu yararlanmak amacıyla okunduğumu düşünmediğim bir noktada “dışardan okunma”yı tercih" ettiğini kaydetti.

Taşgetiren şöyle yazdı:

DIŞARDAN OKUNMAYI TERCİH ETTİM

"Ben de yıllarca Bugün’de, Aksiyon’da yazdım, Burç FM’de konuştum. Geniş Hizmet Camiası tarafından okunduğumu biliyordum. Ama, savaşçı merkez kadro tarafından okunduğumu, daha doğrusu yararlanmak amacıyla okunduğumu düşünmediğim bir noktada “dışardan okunma”yı tercih ederek, oradan ayrılmayı tercih ettim. Hala “dostça” okunmayı, ve yararlanılmayı diliyorum. Çünkü hala mümkün mü bilmem ama, bütün samimiyetimle ifade ediyorum ki,  bu süreçten Hizmet hareketinin “hizmet boyutu” yara almadan çıkmasını istiyorum."

AHMET TAŞGETİREN YAZILARI
ÇOK OKUNANLAR