REKLAM

Ahmet Pura, Dünya Reklamverenler Federasyonu'na girdi

Reklam Verenler Derneği Başkanı Ahmet Pura, 5. kez Dünya Reklamverenler Federasyonu'nun Yönetim Kurulu'na seçildi.

Ahmet Pura, Dünya Reklamverenler Federasyonu'na girdi

Reklamverenler Derneği (RVD) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, 5. kez, dünya reklam yatırımlarının yüzde 90’nını kontrol eden ve reklam sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olan Dünya Reklamverenler Federasyonu - WFA’nın (World Federation of Advertisers) yönetimine seçildi.

Ahmet Pura, WFA’nın yönetimine seçilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Tüm dünya reklam yatırımları fırsatlarının ve sorunlarının tartışıldığı bir platformda Türkiye’nin yer alması ülke adına, sektör adına ve Reklamverenler Derneği adına olumlu bir gelişmedir“ dedi.

Dünya Reklamverenler Federasyonu’nun (WFA), 26 Nisan 2017’de Toronto’da gerçekleşen Genel Kurul toplantısında, RVD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pura, 5. kez WFA Yönetim Kurulu’na seçildi.

Reklam sektörünün global ölçekteki en büyük kuruluşu olan WFA’nın Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ahmet Pura, global pazarlama iletişimi alanında Türkiye’yi Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak temsil edecek.

Ahmet Pura konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ekonomilerin motoru olan reklam yatırımları Türkiye’de istenilen düzeyde değil. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni bir atılıma ve yeni bir şeffaf güç birliğine gereksinim var. Dünya gelişmelerini ve başarı modellerini irdeleyerek radikal bir değişime gitmemiz gerekiyor. Bu gelişmeye yön verebilecek en önemli örgütlerden birinin yönetiminde Reklamverenler Derneği olarak 5 yıldır yer alıyor olmak, ülkemiz adına, sektör adına ve derneğimiz adına çok olumlu bir gelişmedir.” 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar