GÜNDEM

Ahmet Kural, Sıla'yı görünce ne hissetti?

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural'ın şiddet davası bugün görülmeye başlandı. Kural, suçlamaları reddetti ve duruşma 22 Nisan tarihine ertelendi.

Ahmet Kural, Sıla'yı görünce ne hissetti?

29 Ekim 2018 tarihinde o dönem sevgilisi olan Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde darp edilen Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz aylarda mahkemeye başvurmuştu. Taraflar arasında uzlaşma sağlanamaması üzerine İstanbul Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca Ahmet Kural hakkında "Hakaret", "Tehdit", "Basit yaralama" suçlarından toplam 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açılmıştı.

SILA, KURAL VE TANIKLARIN İFADELERİ ALINDI

Bugün İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesindeki ilk duruşmada iki taraf bir araya geldi. Sıla ve Ahmet Kural'ın ifadelerinin yanı sıra tanıkların da ifadelerine başvuruldu. Bugünkü davada bir sonuca varılamadı ve dava 22 Nisan tarihine ertelendi.

AHMET KURAL'DAN AÇIKLAMA

Ünlü sanatçı Ahmet Kural mahkeme çıkışı bir ilk açıklamayı yaptı. Ahmet Kural, "Ne diyim Allah herkese gönül rahatlığı versin. İnsan geçmişe bakınca mutlu olmak istiyor. Benim vicdanım çok rahat."

SILA'YI GÖRÜNCE BİR ŞEY HİSSETMEDİM

Bir gazetecinin, "Sevdiğiniz kadınla duruşma salonunda karşılaştınız. Ne hissettiniz?" sorusu üzerine Kural, "Eskiden sevdiğim kadındı. Bir şey hissetmedim." dedi.

BUNLAR MAHREM ŞEYLER

Sıla'dan şiddet gördünüz mü sorusuna da cevap veren Kural gülerek, "Bunlar mahrem şeyler." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar