DİZİ DÜNYASI

Ahmet Kural ile Murat Cemcir herkesi şaşırttı

İşler güçler dizisinin iki başarılı oyuncusu, yeni imajlarıyla görünleri şaşırttı.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir herkesi şaşırttı
GAZETECİLER.COM - "İşler Güçler" dizisinin yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yeni filmleri "Düğün Dernek" için imaj değiştirdi. Kural rolü için saçlarını kazıttı, Cemcir ise kaynakla uzattı.

YENİ FİLM DÜĞÜN DERNEK

"Çalgı Çengi" filmi ve "İşler Güçler" dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir, ikinci uzun metrajı "Düğün Dernek"in çekimlerine başladı.

Sivas'taki bir köy düğününde yaşanan olayları konu alan filmde hem "Çalgı Çengi"de hem de "İşler Güçler"de rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolü üstlendi. Film için ayrıca Rasim Öztekin ve Zerrin Sümer gibi önemli oyuncular kamera karşısına geçti.

Deneme

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, önümüzdeki aylarda vizyona girecek "Düğün Dernek"teki rolleri için imaj değiştirdi. Kural saçlarını kazıttı, Cemcir ise kaynakla uzattı.

"KADINLARI KAYNAK YAPTIRINCA ANLADIM"

Kural, yeni imajıyla görüntülenmemek için bugüne kadar bereyle gezdiğini söyledi. Cemcir de "Kaynak yaptırdıktan sonra kadınları anladım!" diyerek espri yaptı. Cemcir, film hakkında da iddialı konuştu: "Son 8-10 yıldır bu kadar tatlı bir aile filmi olmamıştı."

Deneme

ÇOK OKUNANLAR