POLEMİK

Ahmet Kekeç'ten Kazım Güleçyüz'e: Utanmaz!

Ahmet Kekeç ile Kazım Güleçyüz arasındaki gerilim giderek tırmanıyor... Güleçyüz'e "utanmaz" diyen Kekeç, mahkemeye verse Güleçyüz'ün ben onu kastetmedim die kıvıracağını söyledi.

Ahmet Kekeç'ten Kazım Güleçyüz'e: Utanmaz!

Star yazarı Ahmet Kekeç ile Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz arasındaki gerilim giderek tırmanıyor...

Ahmet Kekeç'in "Bu Kazım'a ne içiriyorlar?" başlıklı yazısıyla başlayan tartşma Kazım Güleçyüz'ün Ahmet Kekeç'e isim vermeden iki ayrı dipnotla verdiği ağır yanıtla iyice alevlenmişti.

Kekeç bugün Güleçyüz'ün "isimsiz dipnotuna" aynı sertlikte cevap verdi... Ancak isim vermeden kendisine cevap vermesine de içerlediğini/kızdığını gizlemedi...

Yazısına "Utanmaz Kazım" başlığını koyan Kekeç, "Şimdi ben ne yapayım? Fetullah adlı meczup şarlatana “yancılık” yapmak dışında görünür bir özelliği bulunmayan bu utanmaz arlanmaz adamı mahkemeye verip biraz parasını mı alayım?" diye sordu...

İşte Kekeç'in o yazısı:

UTANMAZ KAZIM

Başkalarının ne kadar “seviyesiz” olduğunu tespit etme hakkını elinde bulunduran Yeni Asya gazetesi genel yayın yönetmeni Kâzım Güleçyüz ahlaksızca küfürlerine devam ediyor.

Önceki gün, “ahmak”, “adam değil” filan diyordu.

Dünkü yazısında seviyeyi daha da yukarılara taşımış. ‘Sersem’ diyor, ‘divane’ diyor, ‘safsatası...’ diyor, ‘hezeyanı...’ diyor.

Bununla yetinmiyor, “köpek” diyor.

Dahası, “köpek gibi ürüdüğümü” söylüyor.

Şimdi ben ne yapayım?

Fetullah adlı meczup şarlatana “yancılık” yapmak dışında görünür bir özelliği bulunmayan bu utanmaz arlanmaz adamı mahkemeye verip biraz parasını mı alayım?

Ne yapayım, siz
söyleyin?

Mahkemeye gitsem, “Ben onu kastetmedim Hâkim Bey. Gördüğünüz gibi yazımda isim de zikretmedim” diye kıvıracak... Kendisini küçültecek...

Bir insanı küçülürken görmek başkalarına haz verebilir ama Kâzım Güleçyüz gibi “ayarsız” biri de olsa, ben bir insanı bu halde görmek istemiyorum.

Belli ki sorularıma cevap vermeyecek.

Belli ki “Fetullah yancılığı”ndan vazgeçmeyecek.

Belli ki hoca efendisine toz kondurmamaya devam edecek.

Bu Kâzım’a ne lazım, siz söyleyin?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar