POLEMİK

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Taşgetiren'e kurşun gibi sözler...

"En tehlikeli Fetullahçılık ahlaken Fetullahçılık" diyen Ahmet Kekeç, Ahmet Taşgetiren'i "Ahlaken FETÖ'cü" ilan etti....

Ahmet Kekeç'ten Ahmet Taşgetiren'e kurşun gibi sözler...

Star gazetesinin Ahmetler'i arasındaki polemikte sertlik dozajı giderek yükseliyor...

Ahmet Kekeç bugün Ahmet Taşgetiren'e yönelik eleştirilerini daha da sertleştirdi...

Ahmet Kekeç, "En tehlikeli Fetullahçılık ahlaken Fetullahçılık" diyerek Ahmet Taşgetiren'i "Ahlaken FETÖ'cü" ilan etti.

"Çirkinleşme potansiyeli yüksek bir kişiyle tartıştığımın farkındayım" diyen Ahmet Kekeç, "Bay Taşgetiren"le giriştiği polemiğin kendisine öğrettiklerini sıraladı.

Ahmet Kekeç'in öğrendiği her maddede ise Ahmet Taşgetiren'e kurşun gibi ağır eleştiriler vardı... İşte onlardan bazıları:

ÇİRKİNLEŞİP AĞZINI BOZAN ADAMLA TARTIŞILMAZ

- Herkesle tartışılmaz. Hele, 'kibirli' ve egosuna halel geldiğini düşündüğünde çirkinleşip ağzını bozan adamlarla hiç tartışılmaz..

- Siz ne söylerseniz söyleyin, söyledikleriniz karşınızdakinin 'anladığı' ya da 'anlamak istediği' kadardır.

AHMET TAŞGETİREN'E "AHLAKEN FETHULLAHÇI" SUÇLAMASI

- En tehlikeli Fetullahçılık türü, 'ahlaken Fetullahçılık'tır... Muhatabınız, “FETÖ tapeleri dışında bir kaynağınız, edindiğiniz farklı bilgiler ya da ulaşmış olduğunuz belgeler var mı? Varsa bilelim de, biz de içimize sindiremeyelim!” sözlerinize,“Size mi düştü kol saatinin üzerine kapanmak?” diye mukabelede bulunuyorsa, işte o kişi “ahlaken Fetullahçı” olmuş demektir.

BAKMAYIN DERVİŞ MEŞREP HALLERİNE...

İnsanların 'ağlamalı, sızlamalı' derviş meşrep halleri sizi yanıltmasın... Bu mecralarda dolaşırken ellerinden FETÖ tapelerini eksik etmezler ve o tapelere göre hüküm verirler, başka mecralara sokulduklarında kılık değiştirip 'Peygamber ahlakı' diye yazılar yazarlar.

YÜCE DİVAN DİYE TUTTURMASI AJANDASININ ÇOK ZENGİN OLDUĞUNU GÖSTERİR

Demek ki, kaç yıldır Erdoğan’la meselesini halledememiş ve onun tarz-ı siyasetini problem olarak gören (hatta en büyük problem olarak onu gören) Bay Taşgetiren’in hedefinde de Erdoğan varmış... (Ayrıca, teknik olarak mümkün olmadığını bile bile, ısrarla “Yüce Divan” diye tutturması, ajandasının çok zengin olduğunu gösteriyor.)

- İçimizdeki elemanlar hâlâ ve ısrarla içinde “yolsuzluk dosyaları” geçen cümleler kuruyor... Meseleye “FETÖ perspektifinden” bakmayanları da, zımnen, “yolsuzluk savunucusu” konumuna düşürüyor. Bu düşüklüğe bile tamah ediyor... 

ERTUĞRUL ÖZKÖK VE TAŞGETİREN'E SORDU...

Köşenin sonuna bir "Hamiş" notu ekleyen Ahmet Kekeç, Ertuğrul Özkök'ün "Bu kavgayı kısa vadede Ahmet Kekeç kqkazanır ancak hukuk, vicdan, adalet ve insanlık adına uzun vadede Taşgetiren kazanır" iddiasını da Ahmet Taşgetiren'e müjdeledi...

Ahmet Kekeç yazısını, hem Ertuğrul Özkök hem de Ahmet Taşgetiren'e yönelik şu soru ile bitirdi: "FETÖ tapeleri dışında ne söylüyorsunuz ki, uzun vadede kazanacaklarınız, bizim hanemize 'kayıp' olarak yazılsın?"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar