MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Kekeç fena saydırdı: Bu geri zekâlı zavallıya söyleyeceklerim...

"Bazılarına da, vaktiyle yazdığım mecralar dert olmuş" diyen Ahmet Kekeç açtı ağzını yumdu gözünü...

Ahmet Kekeç fena saydırdı: Bu geri zekâlı zavallıya söyleyeceklerim...

Star yazarı Ahmet Kekeç, dün sosyal medyada hakkında çeşitli iddialar öne süren Celal Eren Çelik için demediğini bırakmadı. Çelik dün sosyal medya hesabından,"Şimdi bir arkadaş düşünün...Kendisi yazın hayatında kariyer basamaklarının daha başı sayılacak donemde "parlatılırken" aldığı iki ödülden birisi hani şu FETÖ'nün meşhur Türkiye Yazarlar Birliği'nden almış...Şimdi Ahmet Kekeç...Medyanın "Ballısı", "Kerameti kendinden menkulü" rüzgara göre dönen Ahmet Kekeç...Kendi içinizdeki Türkiye üzerinde "nüfuz alanı oluşturma" çabalarını yazmaya devam edeceğiz..." diye yazmıştı.

Çelik'in tweetlerine bugünkü köşesinden sert sözlerle yanıt veren Kekeç, "Fetullahçıların “Yazarlar Birliği” diye bir kuruluşu yok evlat... Böyle bir kuruluşları hiç olmadı... “Gazeteci ve Yazarlar Vakfı”yla karıştırıyorsun.Madem bu ülkede “gazetecilik-yazarlık” yapacaksın, önce meslekî tecessüsünü geliştir, “kim, kimdir?” öğren, sonra pislik atmaya kalkış!" dedi.

Dangalak
Bugüne kadar cahil cühela takımının yalanlarını ve çarpıtmalarını görmemeye, mümkün mertebe onlara ilişmemeye çalıştım.

İki cümle kurmaktan aciz ve “de”ların, “da”ların ayrı yazılması gerektiğini dahi bilmeyen serseri, hasbelkader edindiği sosyal medya hesabından bana Türkçe dersi veriyor...

Böyle çok örnek var.

Bazılarına da, vaktiyle yazdığım mecralar dert olmuş...

Şurada yazmışım, filan televizyon kanallarında görünmüşüm.

Göründüm, evet...

İsmi geçen mecralarda yazdım...

Ne olmuş göründüysem ve yazdıysam?

Hangi “hukuk dışı” ve “gayrı meşru” icraatımı ele vermiş oluyorsunuz bunları hatırlatarak?

Biri de (CHP hakkında kitap yazmış ve isminin önünde gazeteci-yazar etiketi bulunduran bir dangalak), bir zamanlar Fetullahçıların Yazarlar Birliği’nden ödül aldığım ama bugün ne hikmetse FETÖ karşıtı kesildiğimi faş etmiş... Beni köşeye sıkıştırmış olmanın sevinciyle, “daha nelerimi, nelerimi” faş edeceğini müjdeliyor bir de...

Bu geri zekâlı zavallıya söyleyeceklerim şudur:

Fetullahçıların “Yazarlar Birliği” diye bir kuruluşu yok evlat... Böyle bir kuruluşları hiç olmadı... “Gazeteci ve Yazarlar Vakfı”yla karıştırıyorsun.

Ki, o vakfın ne yolunu bilirim, ne adresini...

Birtakım ödüller aldım.

Bu çerçevede Yazarlar Birliği’nin “Yılın Köşe Yazarı” ödülünü de aldım...

Hayır, para almadım geri zekâlı...

Para vermiyorlar. Bir plaket ve yazıyla yolluyorlar.

Ki, verdikleri “varaka”, yerine göre paradan daha kıymetlidir.

Madem bu ülkede “gazetecilik-yazarlık” yapacaksın, önce meslekî tecessüsünü geliştir, “kim, kimdir?” öğren, sonra pislik atmaya kalkış!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar