MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Kekeç Brunson konusunda "kıvırdı" mı?

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, rahip Brunson'ın serbest kalmasının ardından kendisinden 'kıvırma' bekleyenlere bugünkü yazısında yanıt verdi.

Ahmet Kekeç Brunson konusunda "kıvırdı" mı?

Rahip Brunson'un tahliyesi sonrası tartışmalar devam ediyor. Brunson hakkında sert yazılar kaleme aldığı iddia edilen isimler arasında gösterilen Star yazarı Ahmet Kekeç, eleştirilere "Brunson meselesinde nasıl kıvırdım?" başlıklı yazısında yanıt verdi.

BRUNSON MESELESİNE DAHA ÖNCE HİÇ GİRMEDİM
Kendisinden kıvırma bekleyenlere karşı Kekeç, "Benden niçin “kıvırma” beklediklerini bilmiyorum.  Neden ben? Onu da bilmiyorum. Brunson meselesine daha önce hiç girmedim çünkü. " diye yazdı.

Salıverildiği gün bir televizyon kanalında Brunson için üzerine vazife olmayan işlerle uğraştığını söylediğini hatırlatan yazar, yazısında "Sadece, dövizdeki dalgalanmayla Brunson’ın tutuklanması arasında irtibat tesis eden arkadaşlara, “Hani dalganızı geçiyordunuz... ‘Dış güçler’ diye bir şey yoktur diyordunuz... Bu irtibat çabanız bile dış güçlerin varlığına işaret etmiyor mu?” diye sordum.  Bu sorum caridir...  Dolayısıyla, benden “kıvırma” bekleyenleri sukutu hayale uğratacağım. Başka kapıya!" ifadelerine yer verdi.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar