MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Kekeç Taraf'tan cevap istiyor

Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı Taraf'ın "ajan gazetecinin itirafları" haberini eleştirirken Kekeç "Taraf bu haberde isim vererek neyi eleştiriyor?" diye sordu...

Ahmet Kekeç Taraf'tan cevap istiyor
GAZETECİLER.COM
Taraf gazetesinin gündemi sallayan "ajan gazetecinin itirafları" haberi 24 ekranlarında da tartışma konusu oldu. Ahmet Kekeç ve Nagehan Alçı Taraf'ın haberini MİT'e çalıştığı ortaya çıkan AFP muhabiri Mustafa Özer'i hedef haline getirdiği için eleştirdiler.

"TARAF BU HABERDE İSİM VEREREK ASLINDA KİMİ ELEŞTİRİYOR?"

Ahmet Kekeç, Taraf'ın haberini hayli siyasal bir perspektifle sorgularken "şair burada ne demek istiyor?" diye sordu. Kekeç, Taraf'ın Hakan Fidan'ı mı, Mustafa Özer'i mi hükümeti mi ya da başka bir şeyi mi eleştirdiğini sorgularken ilginç bir detay da aktardı. Taraf'ın haberinin daha önce Türkiye gazetesinde yayınlandığını kaydeden Kekeç Taraf'ın habere takla atttırıp isim vererek yeniden yayınladığını söyledi. "Taraf gazetesi daha önce yayınlanan haberi takla attırarak yani ekleme yapıp isim de yazarak yeniden yayınladı. Devletin bir ajanı zaten tutuklanarak harcanmıştı şimdi bir kez daha harcanmış oldu." diyen Kekeç "Taraf bu haberde isim vererek neyi eleştiriyor?" diyerek sorusunu yineledi.

"BEN TARAF'LA AYNI HATAYI YAPTIM AMA ŞİMDİ ÇOK PİŞMANIM"

Nagehan Alçı ise Taraf'ı eleştirirken ilginç bir özeleştiri de verdi. "Daha önce aynı hatayı ben de yaptım" diyen Alçı Balıkçı olarak bilinen İlhami Işık'ın adını köşesinde deşifre ettiğini ve bundan dolayı çok pişman olduğunu söyledi. "Sen de daha önce aynı şeyi yaptın ne hakla şimdi kalkıp Taraf'ı eleştiriyorsun diyenler olabilir ama ben bundan dolayı vicdanen çok rahatsızım ve aynı şeyi tekrar yapmam" diyen Alçı, Taraf'ın Mustafa Özer'in hayatını tehlikeye attığını belirtti.

ÇOK OKUNANLAR