GÜNDEM

Ahmet Kaya'nın abisinden film yorumu: Onun doğumundan ölümüne kadar ...

Bir magazin programına konuk olan Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya, son günlerde ortaya çıkan "Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor" haberlerine ilişkin konuştu.

Ahmet Kaya'nın abisinden film yorumu: Onun doğumundan ölümüne kadar ...

Bir magazin programına konuk olan şarkıcı Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya, son günlerde ortaya çıkan "Ahmet Kaya'nın hayatı film oluyor" haberlerine ilişkin konuştu. Kaya, "Gülten'in izni olmadan benim bilgim olmadan ben 2 haftadır basında söylüyorum zaten. Bensiz film olmaz kardeşim. Onun doğumundan ölümüne kadar benden başkası bilemez. Biri çıkıp 'ben film çekiyorum' dediği zaman sinirleniyorum." dedi.

'BİZİM AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL'

Gülten'in izni olmadan benim bilgim olmadan ben 2 haftadır basında söylüyorum zaten. Bensiz film olmaz kardeşim. Onun doğumundan ölümüne kadar benden başkası bilemez. Biri çıkıp 'ben film çekiyorum' dediği zaman sinirleniyorum.

Derisini yüzecekler neredeyse. Gülten ile de konuştum 'Biz bu işi yapacaksak birlikte yapacağız' dedim. Bizim amacımız para kazanmak değil, bizim amacımız 'halka Ahmet Kaya'yı doğru anlatmak'…

Birileri kendi başına gitmiş, film çekiyorlar. Bir sır gibi saklıyorlar 'Ahmet'i kim oynayacak' falan.

Doğumundan 30 yaşına kadar Ahmet'in hayatı bir temeldir. Ben, annem, baba, Ahmet'in ablaları, Gülten, çocukları bir araya geliriz. İnsanların uydurdukları şeyleri çıkarırız. Temeli kurarız. Buna devlet de kredi verir, banka da kredi verir, 3. şahıslar da kredi verir. İş sağlam olur.

Ben Ahmet'in tablosunu yapıyorum, sadece gözlerini çizmedim. O hüznü görmek istemiyorum."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar